x

žestoko o dejanovoj porodici

Emina Mujić: I Bilja je dovela švalera u bračni krevet! Goran se bavi magijom, zna šta im je unosio u kuću!

Majka Dalile Dragojević, Emina Mujić u svojoj ispovijesti o gorućim temama iz Zadruge 5, nije propustila da progovori i o porodici Dejana Dragojevića.

- Ako neko poznaje Dragojeviće ja ih poznajem. Od "Parova" do sad, znamo šta je radila ta njegova ista mati, brat, otac. Ja sa ocem pričam. Rekla bih da je bačena magija na Dalilu sa njihove strane, a Dalila je pominjala igračku, pozdravila bih tatu Gorana, on zna šta im je donosio u kuću. Unešena je jakna Ane Korać za Mikija, još na prvoj Zadrugoviziji, ja pratim to. To je magija. Sa Goranom sam se čula, prije desetak dana. Nije mogao da vjeruje, ne može da čuje Dalilin glas, on je ogročen, toliko je bola nanijela Dejanu. Mama će stati uz nju i ne može joj niko ništa - rekla je Mujićka za Blic.


- Sa Biljanom se nisam čula. Bilja je bila sa švalerom kad smo se vidjeli, dovela je čovjeka treća kuća od njihove. Dalila ukaljala prezime Dragojević?! Biljana ga je ukaljala. Goran je iz kuće izašao sa dva kofera i vratio se u Futog mami i tati. Ta ista Bilja je uradila gore pored troje djece, dovela je drugog čovjeka u Goranov krevet.


- Ovim putem pozdravljam sve hejtere Daliline, doći će do pomirenja, pozdravljam porodicu u Veterniku, nek ne slave razvod braka. Da li će se to desiti u Zadruzi ili poslije, biće zajedno. Sve će doći na svoje, Dalila i Deki će 100 posto biti zajedno. Deki će shvatiti. I ja sam mu slala stvari, nije samo iz Veternika, ne znam što mu se ne kaže. Poslala je njemu majka, on mene majkom naziva, ne samo David. Ja njega volim.


- Dalila će biti kraljica pa kraljica. Dalila najviše voli Dejana, nek mu je uradila, ali ga voli najviše. Samo da Deki i Dalila budu dobro. Pozdravljam moje prijatelje širom svijeta, nek rade šta hoće, vidjećemo kako će se sve završiti - zaključila je Mujićeva.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.