x

godinama pokušavali da dobiju dijete

Emotivne riječi supruga Goce Tržan nakon neuspješne vantjelesne oplodnje!

Goca Tržan više od decenije je u ljubavi sa mužem, bubnjarem Rašom Novakovićem. Njih dvoje su godinama pokušavali da dobiju dijete, a o toj temi su u više navrata pričali u javnosti.

- Voljela bih da budem još jednom roditelj, ali nažalost to mi se nije ispunilo, što ne znači da neće. Što kaže moj suprug, to je možda nešto najljepše što mi je u životu rekao... S obzriom na to da mi svaki dan govori kako sam dobra riba, kako imam lijepa stopala, kako imam dobro d..e... Meni je ego stalno napunjen! Najbolja stvar koju mi je rekao je, kada smo se vratili iz Praga i kada nam nije uspjela vantjelesna oplodnja, pretposljednji put... Nikada neću zaboraviti, vozili smo se autom i on je rekao: "Žuiza", tako me on zove: "Baš me briga da li ću imati svoje biološko dijete, ono što je najbitnije to smo ti i ja. Jer i Lena, koja sada već ima 15 godina će jednog dana samo da ode, da nas ostavi, da ide svojim putem i da pravi svoju porodicu i to dijete ako ga dobijemo ili ne dobijemo bi otišlo i ostavilo nas... Ja neću da izgubim tebe" - rekla je Goca i dodala:


- "Znaš", kaže, "ljudi ne razumiju koliko je komplikovanije i teže biti nebiološki otac nego biološki otac. Ja uvijek sa ponosom mogu da kažem da sam možda više otac nego oni što su pravili djecu. Nije lako čitati svakoga dana u novinama sve i svašta, a da nisi to zaslužio, često, najčešće to nije istina i da uprkos tome voliš svoje dijete koje nisi napravio voliš ženu koja ti je u život donijela dijete koje nisi napravio ali na žalost i oca djeteta koje nisi napravio. Prema tome, ja sam mnogo više otac nego što su mnogi muškarci koji su napravili svoju djecu i zato me baš briga da li ćemo dobiti svoje biološko dijete. Ja ne želim da se ti razboliš, ne želim da ti i ja izgubimo jedno drugo" - dodala nam je potom u dahu Goca.


- On je mene apsolutno prihvatio onakvu kakva jesam. I kad sam najgora. On prema drugim ljudima uopšte nije fleksibilan, a prema meni je, ne znam ni kako to da nazovem, čak i obavezujuće u odnosu... Ja osjećam neku obavezu prema toj vrsti prihvatanja. I zapravo to je jedini čovjek u mom životu. Žene smo, i cijelog života, i kad si zaljubljen, udat, u ozbiljnoj vezi, ipak malo kalkulišeš, pa malo i flertuješ, pa malo ostavljaš taj neki prostor da se ne predaš cijeli, jer ako se predaš cijeli... To je moja vizija života, ako se cijela predam bojim se da ću se izgubiti, da ću izgubiti svoju slobodu, jedan dio uvijek zadržavam, međutim on je prvi čovjek u mom životu kome sam se ja potpuno predala i tek sam tada osjetila potpunu slobodu. Ja sam tek sada potpuno slobodna žena, zato što nemam nijednu vrstu zadrške, nemam problem ni sa čim, nemam problem da mu kažem da sam napravila neku glupost - rekla je Goca.


Ona je nedavno priznala javno da je varala nekadašnjeg partnera, a, kako ističe, to se desilo prije mnogo godina. Ona je ovo otkrila govoreći o životnim situacijama kroz svoje numere.

- Ne mogu sebe da svedem na jednu pjesmu. U mnogo pjesama je ugrađeno mnogo dijelova mog života. Znaš? Dijelova mojih srećno-nesrećnih ljubavi. Dok sam snimala pjesmu i album "Zagrli" raskidala sam sa jednim dečkom, a već sam bila u vezi sa drugim. Dr..a, raspad! (smijeh) To je to... Bila sam djevojka, igrala sam se - kazala je tad Goca.

- Kad sam, recimo, snimila pjesmu "Srećo nečija" bila sam u fazi razvoda. Ta situacija je zapravo ta moja tuga tu... Moje dijete je moja tuga, zapravo, zauvijek. Ona pati, na neki način, zbog toga. Čak i pjesma "Konobarice" je dio mene. To je vesela pjesma, ja jesam vesela osoba - dodala je potom pjevačica za podkast "Život na note".

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.