EXIT FESTIVAL - Petrovaradinska tvrđava

13.08.2020 20:00 Do 16.08.2020 23:58

Datum: 13 - 16/08

Mjesto: Petrovaradinska tvrđava, Novi Sad

EXIT FESTIVAL OBJAVLJUJE NOVI TERMIN ODRŽAVANJA

13-16. AVGUST 2020

VIŠE INFORMACIJA O NOVIM ULAZNICAMA I POVRATU PRETHODNO KUPLJENIH ULAZNICA USKORO!!

EXIT festival biće održan od 13. do 16. avgusta ove godine na Petrovaradinskoj tvrđavi, a kako najavljuju organizatori, ovogodišnje izdanje će se u avgustu održati sa najmanje 20 bina i zona širom tvrđave, među kojima su Glavna bina, kolosalna mts Dance Arena, Latino Stage, Beats bina, X-Bass Pit, Urban Bug, te uvek prepune Guarana AsFM i Gaia Experiment Trance Stage.

Pored brojnih zona za odmor iokrepljenje kao što su Foodland zone, posebno mesto i ove godine zauzeće omiljena Pachamama zona, dok će istorijsko mesto susreta i ove godine biti Wenti Wadada Reggae Stage u ovogodišnjem specijalnom izdanju. Organizatori napominju da ovo nije konačan spisak, te da su moguća dodatna proširenja spiska bina i pratećih sadržaja po kojima je EXIT čuven u svetskim okvirima.

Kao što je i prethodno najavljeno, festival će se uskladu sa zvaničnim merama realizovati u saradnji sa zdravstvenim timom Vlade Srbije, kako bi svi posetioci, izvođači, kao i članovi tima koji učestvuju uorganizaciji bili maksimalno zaštićeni.

Trenutno su u prodaji ulaznice za EXIT festival po ceni od 118KM , a svi festivalski fanovi koji su nabavili svoju ulaznicu u periodu pre obustavljanja prodaje, imaće priliku da se odluče da li žele da iskoriste svoju ulaznicu za avgustovsko izdanje festivala, zamene za festival sledeće godine ili refundiraju svoju ulaznicu uskladu sa uslovima koje Vlada Srbije propiše za sve događaje odložene zbog pandemije, a o čemu će biti blagovremeno obavešteni.

* Ulaznice su validne samo za državljane Bosne i Hercegovine što će biti neophodno dokazati prezentovanjem ID-a prilikom zamene ulaznice za narukvicu. Ulaznica mora biti odštampana, e-ulaznice koji nisu odštampane nisu validne.

*Ulaznicu ćete zameniti za narukvicu na EXIT Festival zamenskim mestima. Narukvica vam omogućava ulazak na Exit festival jednom u toku svakog festivalskog dana. Sve informacije o zameni će biti dostupne najkanije 7 dana pre početka festivala na www.exitfest.org . Oštećena narukvica nije validna.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.