x

Fatalna žena Jelene Govedarice osvojila crnogorsku publiku!

Modno - scenski performans “Fatalna žena”, autorke Jelene Govedarice, okupio je uspješne žene iz različitih profesija koje su se predstavile kroz modu i promo vlastitih profesija u Kulturno - informativnom centru "Budo Tomović" u Podgorici. 

Sala je bila popunjena do posljednjeg mjesta a pozdravni govor su održale predsjednica Udruženja preduzetnica Crne Gore Edita Dautović i direktor KIC-a Snežana Burzan, koje si bile organizaciona podrška autorke. Ispred skupštine grada Podgorica prisutne je pozdravila Radmila Čogorović, vidno oduševljena događajem .

Autorka je scenarijom o političarki koju igra ona i političarevoj supruzi, koju tumači glumica Mirela Predojević, kroz unikatni spoj glume, plesa i muzike, prezentovala fatalnost žene u svim starosnim dobima i profesijama.  

Predstavila se i kreatorka Julija Nikčević koja je prezentovala sjajnu kolekciju LOLLIPOP u kojoj je prikazala modu od 1958 do danas.  

Inspiracija joj je bila Elizabeta Tejlor, a koreografski je prikazana moć i samosvjest jedne žene. Vens fashion store predstavio je večernje haljine kroz izfingirani prijem koktel gdje su političarka i političareva žena, sada već njena savjetnica , dočekivale uspješne žene akterke.  

Za revijalni program bili su zaduženi multimedijalni umjetnik Slavko Kalezić i Ktistina Miljenović-gitara. 

"Prezadovoljna i presrećna , moj rad je održan u prijestonici Crne Gore i fizički izašao iz BiH. Ovo je jedan društveno, modno, kulturno, umjetnici značajan projekat, koji je kao takav i priznat, rekla je vidno oduševljena Jelena Govedarica." 

Učesnice su bile: vlasnica optike ,,Babić“, Dušica Babić, vlasnica konsalting firme ,,MNE PROJECT“ Sanja Stupar, vlasnica ,,Alfa Ton Lekić“ i ,,BTL Medical Montenegro“ Sanja Lekić, glumica Jelica Vukčević, vlasnica kozmetičkog salona ,,Siriana“ Majada Masarani, predsjednica NVO ,,Spirit Art“ Nada Vučinić, vlasnica modnog studija ,,Maja“ Margita Maja Raičević, izrada crnogorske i drugih narodnih nošnji Vesna Rakočević, prodaja srebra Sanela Đoković i vlasnica palančikarnice i izdavanje nekretnina Natalija Radunović". 

.

.

.

.

.

.

.

..


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš li naći djevojku za jednu noć? Dobrodošli u ... Bredhot.Com