x

U duhu crossovera

Ford predstavio Focus Active Wagon

Nova generacija Fordovog modela Focus pojačana je i praktičnom karavanskom verzijom s prepoznatljivim elementima crossovera.

Ubrzo nakon predstavljanja nove verzije Active u standardnoj dvovolumenskoj karoseriji, Ford je sličan recept koji karakteriše veći razmak podnice od tla i zaštitne obloge na karoseriji ponudio i u kombinaciji s još praktičnijom karavanskom verzijom novog Focusa.


Ni karavanski Focus Active neće se nuditi u kombinaciji s pogonom preko obje osovine, ali u Fordu kažu da će se s novim ovjesom i 17 ili 18-inčnim felgama na kojima su gume višeg profila prilično dobro snalaziti na lošim podlogama, čemu će svoj doprinos dati i dva nova radna programa (Slippery i Trail) za optimiziranje prijanjanja pogonskih točkova.


Na listi dostupnih motora su dvije benzinske i dvije dizelske opcije. Pored litarskog trocilindarskog turbobenzinca tu je i 1,5-litarska trocilindarska turbobenzinska opcija, a ljubitelji dizela mogu računati na 1,5-litarski i dvolitarski četverocilindarski motor. Uz 6-stepeni ručni mjenjač u opciji je i novi 8-stepeni automatski mjenjač.



(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.