x

Foto kutija - omiljena atrakcija na vjenčanjima u BiH!

Maštate o jedinstvenom vjenčanju koje će vaši gosti zauvijek pamtiti? Niste tip osobe koja preferira klasične i uobičajene stvari? Više vas privlače unikatna i drugačija rješenja, maštovite i kreativne ideje? Dosta vam je standardnog poziranja s gostima i fotografija koje su uglavnom identične pa čak i pomalo dosadne? Bez brige, imamo tačno ono što vam treba! Rezervirajte mjesto u sali za foto kutiju, izvrsno se zabavite i kući ponesite prekrasne, smiješne i totalno otkačene uspomene!


Trenuci za pamćenje

Dok su se nekada izrađivale sve fotografije, danas je taj trend gotovo pa pao u zaborav. Pa tako čak i fotografije s vjenčanja uglavnom ostaju pohranjene na USB stick-u, računalima i mobitelima.

Ipak, znamo kako tehnologiji ne možemo u potpunosti vjerovati jer ona jednostavno može zakazati, pokvariti se i nepovratno uništiti uspomene s jednog od najvažnijih dana u životu.

Iz tog razloga, mladenci u Bosni i Hercegovini sve više odabiru foto kutiju jer ovdje se fotografije izrađuju odmah!


Pozirajte uz različite rekvizite, motive i pozadine, napravite i izradite neograničen broj fotografija, budite potpuno opušteni i svoji, ludo se zabavite i nasmijte do suza sa svojim gostima.

Nakon veselog photosessiona, pričekajte nekoliko trenutaka i poklonite svakom gostu originalnu uspomenu s vašeg vjenčanja. Ovisno o vašim željama, fotografije mogu sadržavati i datum vjenčanja, imena mladenaca, zahvale te mnoštvo ostalih zanimljivih dekorativnih elemenata.Jednostavno je, brzo i zabavno!


Profesionalni foto studio u samo jednom uređaju

Zamislite da na svom vjenčanju možete imati kutak koji će biti pravi foto studio s profesionalnim fotoaparatom, studijskom rasvjetom, vrhunskim pisačem i računalom koji omogućuju trenutni ispis fotografija kao i objavljivanje na društvenim mrežama, slanje fotografija putem Vibera, Whatsapp-a i e-maila.

Sve to vam nudi fotkaona zahvaljujući kojoj ćete imati kvalitetne fotografije visoke rezolucije.

Također, vama ostaju sve fotografije i u digitalnom obliku ili kao foto album knjige gostiju, tako da ćete zauvijek imati zabilježen svaki trenutak ove jedinstvene foto priče!


Fotkaona – idealna zabava za sve generacije

Ova foto kabina vam garantira dodatan izvor smijeha i zabave za sve goste. Ni stari, ni mladi, ni veliki ni mali, jednostavno neće moći odoljeti mnoštvu primamljivih rekvizita i neuobičajenoj „kameri“.

Djecu će osobito zaintrigirati raznorazni šareni motivi, a ni odrasli neće ostati ravnodušni pored zanimljivih detalja i nezahtjevnog „fotografa“ po imenu Photo Zone, koji vas neće gnjaviti s namještanjem i poziranjem, već će vas jednostavno pustiti da budete 100% prirodni i opušteni.

Jer ovdje postoji samo jedno pravilo, a ono glasi: „Što luđe - to bolje!“

Tu je i ljubazni asistent koji će vam rado pomoći gdje god zapne prilikom izrade fotografija ili korištenja aplikacije.


Fotkaona – nužan dio svake zabave

Iii stavljena je posljednja kvačica u vašem planeru vjenčanja, no čini vam se da ipak nešto nedostaje? Imate pravo, nedostaje još samo jedan detalj koji će upotpuniti vaš dan iz snova.

Brzo olovku u ruke i na svoj popis dodajte – foto kabinu.

A sada, brzo telefon u ruke i kontaktirajte nas za nezaboravan provod!

Foto kutija, fotkaona, foto kabina. Koji je vaš omiljeni naziv za photobooth?

Photo Zone :)

Za sve informacije posjetite:

www.photozone.ba

www.facebook.com/photozone.ba

www.instagram.com/fotokabina_photozone

"Radujemo se Vašem javljanju i Vašim sretnim trenucima" - poručuju iz Photo Zone.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.