x

(FOTO) SKRASILA SE U STROGOM CENTRU BEOGRADA: Kupila stan od 175 kvadrata, ima 3 terase, a od TURSKE SOBE i maminog miraza ostalo je samo...

Kada se poslije brojnih selidbi skrasila u strogom centru Beograda, voditeljka Suzana Mančić pronašla je pravo mjesto za život u kom je svaki kutak oplemenjen brojnim uspomenama i predmetima vrijednim pažnje .

U samom centru grada, u zgradi koja se nalazi tik pored Beograđanke, živi jedna od najpoznatijih voditeljki Suzana Mančić koja se u centar grada doselila prije više od jedne decenije .

Suzanin stan u zgradi koja je izgrađena 1956. godine ima 175 kvadrata, a kada ga je kupila, morala je baš sve da promijeni u njemu.

"Rekla bih da sam ovim stanom zaokružila sve svoje selidbe. Zgrada u kojoj živim sazidana je iste godine kada sam se ja rodila, s tim što sam ja u mnogo boljem stanju nego ona. Komšije su veoma fine. U prvi mah, kada sam se doselila ovdje, malo su zazirali od mene, mislili su valjda da sam uobražena, da ću glumiti neku zvijezdu, ali su brzo shvatili da sam normalna osoba", s osmijehom priča voditeljka.

Renoviranje Suzaninog doma trajalo je dugo, ali je ona u svemu tome uživala. Ono što joj se posebno dopada, kao i svima koji prvi put uđu u njega, jesu prostrane terase s kojih se pruža nevjerovatan pogled na zapadni dio prijestonice.

"Stan je bio je u veoma lošem stanju kad sam ga kupila. Uložila sam izuzetno mnogo truda, nerava i novca da bih ga renovirala. I promijenila sam apsolutno sve: parket, stolariju, instalaciju, za šta su majstorima bila potrebna puna četiri mjeseca. Tada sam, na sreću, imala para, pa sam mogla to da finansiram. Ali ovaj pogled preko tornjeva Vaznesenjske crkve, krovova Vlade i zastave Srbije, pa sve do mostova na Savi, bio je vrijedan mog truda".

"Stan je prostran i sunčan, dvostrano je orijentisan i ima tri terase prepune cvijeća. Sve sama njegujem, ali nažalost, slabo mi uspijeva jer je u centru grada veliko zagađenje. Da ne pominjem ljetnje temperature, od kojih su mi sve ruže propale. Na terasi koja gleda na crkvu svako jutro pijemo kafu, a to je i kutak moje kćerke Natalije, jer je pušač".

(Glossy)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.