x

ovo boli

(Foto) Tari i Ša neće biti dobro kad vide sa kim je Ivana: Žena od Ša napravila potez kojim je potpuno uništila rijaliti ljubavnike!

Nakon što je Tara diskvalifikovana iz "Zadruge", Ša je apelovao na svog brata da joj da ključeve od njegovog stana na Fontani, gdje je do rijalitija živio sa suprugom. To se ipak nije desilo, a sada im tek neće biti dobro kad vide ovaj Ivanin potez.

Naime, dok je Tara juče u suzama govorila kroz šta sve prolazi, kao i da nema gdje da živi jer je reperova porodica još uvijek nije kontaktirala kako bi joj dali ključeve od stana, Ivana Aleksić ju je jednom potezom potpuno dokusurila.


Naime, spekulisalo se danima o tome da li u stanu na Novom Beogradu, tačnije Fontani, još uvijek živi Ivana Aleksić, kao i da li će Tara ikada dobiti ključeve kako bi se, prema dogovoru sa svojim dragim, u isti uselila.


Ivana Aleksić objavila je snimak na kojem je sa Kijom Kockar u kolima, a kao lokaciju označile su Fontanu. Zanimljiva je i numera koja je svirala u pozadini, a to je pesma od Britni Spirs " Oops I did it again".

Čini se da su Kija i reperova supruga Tari poslale jasnu poruku da za nju u stanu na Novom Beogradu nema mjesta.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.