x

jedan od najmodernijih salona u BiH

Frizerski salon The Hair Lounge Sarajevo: Keratinsko ispravljanje kose po akcijskoj cijeni!

The Hair Lounge Sarajevo važi za jedan od najmodernijih salona u Sarajevu. Na već dobro poznatoj lokaciji u ulici Branilaca Sarajeva 20., pored Caffea Mesh (I sprat), vrlo brzo je osvojio veliki broj klijenata. Svi oni koji žele savršen i prije svega zdrav izgled kose prepoznali su kvalitet koji ovaj salon nudi, te postali njihovi vjerni posjetioci. Zahvalni ljudima koji ih rado posjećuju, The Hair Lounge svako malo organizuje posebna iznenađenja, a ovoga puta u pitanju je akcijska cijena tretmana keratinsko ravnanje kose.

The HAIR Lounge Sarajevo

Branilaca Sarajeva 20, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

+387 61 418 815

Frizerski salon The Hair Lounge svojim vjernim, ali i novim klijentima je pripremio pravo iznenađenje. Naime, riječ je o akcijskoj cijeni tretmana koji čini čuda od vaše kose. 

The Hair Lounge Sarajevo klijentima uz najkvalitetnije proizvode iz kuće Schwarzkopf proffesional svaki mjesec nudi posebne akcije, a akcija koja još traje u saradnji sa Cocochoco BiH jeste keratinsko ispravljanje kose po nevjerovatnoj cijeni od 100 KM na sve dužine.


Keratinsko ispravljanje kose izvodi se u profesionalnom frizerskom salonu, a The Hair Lounge Sarajevo je upravo takvo mjesto. Keratinsko ispravljanje kose je prije svega veoma koristan tretman regeneracije kose. Ovaj tretman nadograđuje slojeve proteina koji kosu isrpavljaju, čine kosu lakšom za održavanje i opuštaju je. Ukoliko je kosa beživotna, ovaj tretman će efikasno vratiti izgubljeni sjaj i lijepo je oblikovati. Iskustva žena koje su bile zadovoljne keratinom u kosi, posebnu prednost keratinskog ispravljanja kose izdvojile su to što su dobile ljepšu kosu i lakšu za oblikovanje.


Vrhunski frizeri u The Hair Lounge Sarajevo  sa dugogodišnjim iskustvom spremni su da prihvate svaki izazov koji se tiče vaše kose. Kao unis.x frizerski salon nudi usluge šišanja, feniranja, farbanja, keratinsko ispravljanje kose, tretmane za oštećenu kosu FibreClinix, najmoderniji uređaj na tržištu za analizu kose, svečane frizure i druge usluge za njegu kose.


Nesigurni ste kada je izbor frizera u pitanju, šta učiniti sa vašom kosom? The Hair Lounge Sarajevo je pravo mjesto za vas, jer osim što će vam "o glavi raditi" vrhunski profesionalci sa najboljim preparatima, spremni su i dati vam najbolje savjete i pomoći ukoliko ste i sami neodlučni šta raditi sa vašom kosom. 


Budite i vi u sigurnim rukama kad je vaša kosa u pitanju.
The Hair Lounge Sarajevo možete pratiti na Instagramu ili Facebooku: 
Kontakt: 061 418 815

.
.
.

Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.