x

roditelji ga izbacili iz kuće

Gej zadrugar pred ulazak u rijaliti bacio oko na Lepog Miću: Sviđa mi se njegova muškost!

Budući zadrugar, Uroš Stanić, javno je priznao da je homos.ksualac, a zatim najavio da će u "Eliti" raskrinkati političara koji je prikriveni gej.

Na početku je naveo da su ga roditelji izbacili iz kuće zbog s.ksualne orjentacije, a onda najavio da će tokom trajanja "Elite" raskrinkati mnoge.

- Moji roditeji su me izbacili iz kuće zato što sam gej. Ne treba to niko da krije. Ja sve priznajem. Sve prikrivene gejeve ću raskrinkati - priznao je i dodao:


- Mnoge sam upoznao na gej aplikacijama. Ima par učesnika koji se boje mene i mog ulaska. Jedan političar koji ulazi u "Zadrugu" je prikriveni gej, raskrinkaću ga - istakao je Uroš za Telegraf.

Uroš koji je inače napustio posao medicinara, u jednoj bolnici u kojoj je radio je otkrio i kakve muškarce preferira kao i da je već bacio "pik" na Lepog Miću.


- Preferiram starije muškarce. Stariji su iskusniji. Uglavnom sam bio sa oženjenim muškarcima. Slobodan sam za ljubav, preferiram Lepog Miću. Sviđa mi se muškost Lepog Miće kao i njegov način razmišljanja. Po mom je ukusu, on je matorac i sviđa mi se njegov mozak. Palim se na Mićin mozak, smuvaću ga - poručio je Uroš.

.

.

.

.

Izvor: telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.