x

Glavni m.kro porodice iz pakla! Hvali se Versace stvarima od bolesno zarađenih para: Podvodili djevojku od sina za 100 eura po satu!

Zoran, rođeni brat Gorana Nikolića koji je zajedno sa svojom porodicom podvodio djevojku (19), uhapšen je u akciji policije i Tužilaštva za organizovani kriminal. Na društvenim mrežama hvalio se stanom koji je uredio po uzoru na kupleraje, a poseban detalj koji je isticao su podne pločice sa motivom "Versace" marke.

Policija i tužilaštvo saopštili su u srijedu da su dvije grupe beogradskih m.kroa pohapšene zbog sumnje da su organizovali i sprovodili mrežu trgovine ljudima i od tog prljavog posla zaradili više miliona dinara.

Dvije grupe, ali ista porodica Nikolić, u njihovom jezgru: uhapšeni Zoran koji je osumnjičen da je podvodio dvije djevojke rođeni je brat Gorana, uhapšenog u drugoj akciji. A Goranova supruga je, kako se sumnja, i organizovala porodicu da podvodi sinovljevu djevojku (19) za 100 eura po satu.

Kako se sumnja, devetnaestogodišnja žrtva trgovine ljudima prethodno je radila za Zorana, nakon čega je upoznala ostatak porodice.


"Ona je jedno vrijeme živela kod Zorana. Kako je bila lošeg ekonomskog statusa, ubrzo potom počela je da živi kod njega, te i da se pros..tuiše. Zaradu od pros..tucije dijelila je sa njim popola - priča izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Međutim, djevojka se ubrzo zaljubila u Zoranovog bratanca Miroljuba (19). Ne sluteći šta je čeka, zbog ljubavi prema Miroljubu izašla je iz posla. Potom se i preselila kod njega.

Kako Kurir saznaje, uhapšena porodica je nesrećnu tinejdžerku primoravala na pros..tuciju punih sedam mjeseci, a sav novac koji su njeni klijenti plaćali uzimali su i dijelili međusobno.


- Jasmina je bila mozak operacije i ubijedila je djevojku da je njihova rođaka iskoristivši njeno loše materijalno stanje i životne prilike. Kada je djevojka prešla kod nje u kuću, ona je smislila pakleni plan, njene slike objavila na internetu i nudila se.s za novac - rekao je Kurirov dobro obaviješten izvor.

Prema njegovim riječima, prostorije u kojima je djevojka se.sualno zadovoljavala mušterije bile su adekvatno opremljene za tu priliku.


- Pod nogama su se presijavale mermerne pločice sa znakom poznatog modnog brenda, dnevna soba je bila puna alkoholnog pića, a u spavaćoj sobi, koja je najviše korištena, vladala je prava se.s-atmosfera: prigušena rasvjeta, roze zavjese na prozoru, a na velikom francuskom krevetu plišani srce i meda. Jedan zid u kući Nikolići su posvetili ikonama svojih svetaca zaštitnika - navodi izvor.

Kako dodaje, Jasmina bi potom s klijentima ugovarala sastanke za se.s, a tinejdžerka je čak imala i po tri klijenata dnevno.

- Zlostavljanoj djevojci su prijetili, pa iz straha nije smjela da prijavi svoje m.kroe - kaže naš sagovornik.

.

.

.

.

(Kurir.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.