x

tea joj se tada nije dopala

Goca Šaulić htjela da se razvede od Šabana zbog Tee Tairović!

Porodicu Šaulić i dalje potresa skandal koji je pokojni Šaban navodno izazvao. Naime, slavni pjevač je u bio žestokom sukobu sa suprugom i kćerkama jer je svima iza leđa snimio duet sa Teom Tairović, zgodnom i provokativnom zvijezdom Granda.

Prije nekoliko godina porodičnim prijateljima je otkrio da je Goca doživjela nervni slom kad je saznala da Šaban opet petlja sa klinkama pjevačicama.

“Šaban je bio član žirija kad se Tea takmičila u Zvezdama Granda i uvijek mu je bila miljenica. Ako ste nekad vidjeli Teu, neki njen spot ili nastup, biće vam jasno i zbog čega. Ona je izuzetno zgodna i provokativna. Njen ples i zadnjica bukvalno zaluđuju muškarce.” počinje izvor, a prenosi Svet. 


“S druge strane, glas joj nije jača strana. Pošto je Šaban u karijeri snimao duete sa Snežanom Đurišić i Zoricom Brunclik, složićete se da je sumnjivo zašto je odlučio da sljedeća bude Tea – gotovo anonimna pjevačica bez zavidnih glasovnih sposobnosti. Kad je ovo čula njegova žena Goca, doživjela je nervni slom”, ispričao je prije nekoliko godina porodični prijatelj Šaulića, i otkrio:


“Sačekala ga je poslije nastupa koji je imao u inostranstvu i čim je ušao u kuću, napravila je neviđenu frku! Rekla mu je: ’Dokle ćeš da me brukaš, dokle ćeš da brukaš svoju djecu?! Ti da snimaš duete sa golog..im klinkama, ti si kralj narodne muzike, počni tako da se ponašaš! Na šta to liči da jedan Šaban snima pjesmu sa nekom mješalicom i da mi ne kažeš ništa, da ja to saznam od drugih ljudi?! Ja ću se, Šabane, razvesti od tebe, ja više sramote ne mogu da podnesem!’” 


“Šaban je pokušavao da joj objasni da sa Teom nema ništa, da želi da joj pomogne da se afirmiše, ali Goca nije povjerovala u to. A i kako bi povjerovala? Ta mala Tea čak ni ne pjeva prave narodnjake koje izvodi Šaban nego neki pop, sa kojim on nema veze. Zato Goca sada sumnja da je u njihove živote stigla nova Cuca, koja će im ponovo prirediti pakao sličan onome koji im se desio."


I pored toga što mu je žena u tom momentu rastrojstva opet zaprijetila razvodom i što su ga menadžeri ubjeđivali da se mane ćorava posla i da ne izbacuje duet sa Teom, Šaban nije odustao od pjesme sa svojom tada dvadesetogodišnjom „mezimicom”. A i ona je bila ponosna što će biti uz kralja narodne muzike na bini. Na svom fejsbuk profilu, prije nekoliko godina, napisala je da je snimila spot sa najvećom balkanskom muzičkom zvijezdom i da je to Šaban.


Ono što je interesantno jeste to da je Tea iza leđa Popoviću i Grand produkciji odlučila da snimi duet, pa je veoma vjerovatno da je tadašnji direktor zbog toga pobijesnio. Posebno uzme li se u obzir to da je Šaban, „izdao” Sašu i prešao u konkurentski šou.

Podsjetimo, pričalo se da je dugogodišnja Šabanova ljubavnica Cuca od njega dobijala pjesme, ali o duetu nikad nije bilo ni riječi. Tea ga je izgleda svojevremno brzo ubijedila. 

.

.

.

.

Izvor: Svet

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.