x

GORJELA OD TEMPERATURE: Miljana Kulić dobila OZBILJNU INFEKCIJU, ljekar odbio da joj pomogne! SVI DETALJI SKANDALA!

Miljani Kulić juče je pozlilo zbog komplikacija sa ranom poslije operacije vađenja silikona iz usana, ali su u bolnici u Nišu odbili da joj ukažu prvu pomoć.

Ovo tvrdi majka rijaliti zvijezde Marija Kulić, koja je bila ispred klinike, a bila je vidno potresena, uznemirena i uplašena za život svoje kćerke. Kulićevu su roditelji oko podneva hitno odveli na odjeljenje Urgentne medicine zbog visoke temperature, gdje je ustanovljeno da ima infekciju rane poslije operativnog zahvata i uputili je na maksilofacijanu hirurgiju. Međutim, prema Marijinim riječima, tamo su odbili da pregledaju Miljanu.


"Imala je temperaturu 39, odveli smo je da primi infuziju jer ona ne smije ništa da jede i pije zbog rane koja joj je ušivena. Plašili smo se da ne dehidrira. U Hitnoj su je lijepo primili, dali su joj lijek "ringer", "diklofen" za obaranje temperature i glukozu. Doktorka joj je izmjerila pritisak, koji je bio 85 sa 65, i rekla nam da je to znak ozbiljne infekcije. Dala joj je uput za maksilofacijalnog hirurga. On je napisao izvještaj da je uopšte nije pogledao. Pričao je sa Miljanom sa četiri metra razdaljine, nije htio da priđe da joj pogleda ranu. Samo je pitao gdje je rađena intervencija i rekao: "Idi u Beograd da te oni liječe." On nju šalje u Beograd sa temperaturom po ovoj vrućini, a dobro zna da ne smije da putuje u takvom stanju! Nisu joj ukazali prvu pomoć, čak nisu ni htjeli da joj očiste ranu", kaže razočarana Kulićka.


Prema njenim riječima tada je došao direktor Maksilofacijalne klinike.

"Zamislite da je doktor rekao direktoru: "Ajde, bre, zaj*bi i, nema šta da je gledam. Idem da legnem". To se desilo u prisustvu Miljane i mog supruga Siniše. Ljekar je napisao izvještaj u kojem piše: "Pacijentkinja operisana u drugoj ustanovi. Prisutna dehistencija rane na donjoj usni u dužini od pet milimetara, koja ne zahtijeva hiruršku obradu. Neophodno je javiti se nadležnom operatoru i nastaviti za započetom terapijom". Vodićemo je na infektivnu kliniku da vidimo da li je u pitanju neki virus", ispričala je Marija.


(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.