x

Zenica

Grci: Nije nas strah, došli smo u Zenicu da pobijedimo! (GALERIJA)

Sponzor galerije je najbolji Fitness Run Zenica koji se nalazi u suterenu (-1) Multiplex Ekran centra.
Na konferenciji za medije koja je organizovana u Zenici pred duel protiv Zmajeva okupljenim novinarima su se obratili selektor Grčke Angelos Anastasiadis i defanzivac Dimitris Siovas.

Selektor Anastasiadis je istakao kako je ponosan što je prvi Grk nakon 2001. godine koji vodi nacionalni tim, te da je odbacio defanzivnu filozofiju igre koja je krasila ekipu još od vremena Otta Rehhagela.

"Osjećam veliku odgovornost jer je jedan Grk postao selektor nakon toliko godina. BiH ima igrače svjetske klase, ali mi smo došli ovdje da pobijedimo. Tako će biti i u svakoj utakmici, idemo da pobijedimo bez obzira da li igramo kući ili u gostima i da se plasiramo na Evropsko prvenstvo. To je moja filozofija, igranje na pobjedu", poručio je Anastasiadis. 


Defanzivac Siovas, koji će igrati s obzirom na brojne povrede u zadnjoj liniji, je istakao kako je ova nova generacija grčkih igrača spremna za izazove.

"Svjesni smo da nas očekuje teška utakmica. Ovo je novi početak naše reprezentacije i atmosfera u našoj ekipi je na viskom nivou. Nadamo se najboljem i dat ćemo sve od sebe da pobijedimo. Nije nas strah i vjerujem u pobjedu", poručio je Siovas.

Susret BiH - Grčka igra se u Zenici s početkom u 20:45 sati.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto : Pahuljko/
Izvor : Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.