x

Hamilton pred VN Japana: Nadam se da Red Bul neće biti 30 sekundi ispred

Luis Hamilton, vozač Mercedesa, veruje da je Red Bul veliki favorit za pobjedu u nedjeljnoj trci, koja se održava u Suzuki.

Sedmostruki šampion svijeta smatra da loše izdanje Ferstapena i Pereza u Singapuru, gdje su osvojili peto i osmo mjesto, ne znači ništa pred Veliku nagradu Japana. Prije Singapura, Red Bul je slavio na svih 14 trka u sezoni.

"Nadam se da Red Bul neće biti 30 sekundi ispred svih kao što se dešavalo u prošlosti. Imali su težak vikend, ali njihov bolid bi trebalo da bude sjajan ovdje. Tokom cijele godine imaju odličan ritam, a Japan im baš leži", istakao je Hamilton, prenosi Sport klub.

Britanac koji je u Singapuru bio treći, sada se nalazi i na trećem mjestu u poretku vozača, iza pomenutog dvojca Red Bula.

"Što se nas tiče, želimo da budemo što bliži Red Bulu. Ima stvari u kojima smo napredovali i očekujem da se taj trend nastavi", izjavio je Hamilton.

Trkački vikend u Japanu kreće slobodnim treningom u petak ujutru od 4.30, a sama trka je na programu u nedjelju u 7 časova.

Izvor: nezavisne.com


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.