x

Zenica

Hanad Džehverović otvorio zimski festival "ZEnica ADventure"! (Foto)

U Studengradu na Trgu Alije Izetbegovića u Zenici je otvoren peti zimski festival “Zenica adventure”. U ime organizatora Grada Zenice i tehničkog realizatora Radio-televizije Zenica festival je otvorio direktor ove medijske kuće Nandino Škrbić. Nakon toga spektakularan nastup poklonio je svojim sugrađanima Hanad Džehverović.

“Meni je drago da je ovo peti Zenica adventure u organizaciji Gradske uprave i Radio-televizije Zenica. Drago mi je da smo još jednom pokazali da smo mi oni koji prave lijepe događaje u našem gradu za naše sugrađane i sve one koji dolaze iz dijaspore u Zenicu”, kazao je Škrbić.

Organizacija ovakvog festivala je uvijek izazov. Naš sagovornik kaže da je organizacija svakog narednog teža od prethodnog jer su u organizacionom odboru postavili cilj da svaki naredni festival mora biti bolji od prethodnog.


“Mi nastojimo da svaki festival bude bolji i što se tiče line up-a, izvođača, ali i kompletne produkcije, organizacije i svega ostalog”, dodaje naš sagovornik uz konstataciju da će u narednih 15 dana biti po nešto za sve nacije i generacije, a finale finala biće doček Nove godine uz Amela Ćurića, Divanhanu i Jelenu Čabarkapu.

Nakon svečanog otvaranja na scenu je izašao i Hanad Džehverović koji je u svom stilu, sa puno energije uljepšao ovo toplo decembarsko veče. Kako je istako nije jednostavno izaći na binu pred svoje sugrađane, ali je dao sve od sebe da ih dobro zabavi.

“Želja mi je da naredne godine svoje sugrađane u svom gradu uvedem u Novu godinu”, poručio je Džehverović.

Već prvu noć festivala zabilježena je velika posjećenost i nema sumnje da će tako biti i u narednim danima. 

.

.

.

.

.

Pahuljko / zenicainfo

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.