x

Haos u vili, Milojku pukao film, urlao na Milijanu, pa joj se unio u lice: Idi s Požgajem u krevet, radi šta hoćeš! Vesna Rivas mu zatim otkrila pravu istinu!

Milijana Bogdanović javno se izjasnila da joj se Aleksandar Požgaj sviđa, a Milojko Božić ne može da se pomiri sa ovom situacijom. "Jel si rekla da ideš odavdje?", upitao ju je Milojko želeći da svoju vjerenicu otjera kući i time spriječi da se zabavlja sa oženjenim političarem.

"Ti si primjer ludaka. Ja imam 35 godina i mislio sam da sam sve prošao. Ali ovakvog ludaka sreo za svog života nisam. Pravi ludi Milojko.

"Popila je neke tablete, ali nije sjekla vene", priznao je Božić dok joj je Aleksandar opipavao ruke govoreći da su nježne. Milojko je vikao u glas: Idi s njim slobodno, radi šta hoćeš.

Dok se vremešni starac bunio i ubjeđivao Požgaja da sa Milijanom neće izdržati ni 3 dana, političar mu je govorio da je on neuračunljiv.


"Ti si p**er. Ti si ovdje zastranio", govorio je starac političaru.

Božićeva nije željela da skine vjerenički prsten, uprkos dodirima sa Aleksandrom.

"On sa Milojkom ima priču, njega Milijana zanima kao lanjski snijeg", objasnila je Vesna Rivas.

Požgaj je je riješio da Milijanu pritjera uza zid:


- Milijana, kaži istinu! Priznaj da si mi rekla u "Tajnoj sobi" da si rekla da ćeš ostaviti Milojka, i da ga ne voliš. Ako nastaviš da lažeš, ja ti se više neću obraćati! - vikao je Požgaj.


- Kad ti budeš u istini, biću i ja! - Odvratila je Milijana.

Vesna Rivas je stala u odbranu Milojka.

- Uvijek imaš mjesto u mom krevetu, znaš kakve te ribe čekaju napolju! Ova nema ni s*se! - rekla je.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.