x

Haos uživo u studiju: Miljana Kulić bacila stolicu, pa kleknula i na sav glas počela da kuka i doziva majku! Histerija! (VIDEO)

Miljana Kulić u studiju, pred cijelom Srbijom, uživo je demonstrirala ponašanje Lune Đogani, njeno histerisanje i rasprave koje je imala sa svojim partnerima, ne bi li, prema Miljaninim riječima, u očima naroda bila žrtva. Kada je ustala i bacala stolicu, svi u studiju su zanijemili, dok je voditelj prokomentarisao da se uplašio u tom trenutku.


"I Luna i Sloba su znali na čemu su sa mnom. Ljudi moraju da shvate da stav o nekim stvarima ne mijenjam, ja komentarišem ono što vi plasirate. Na osnovu toga, ja gledaocima vjerujem, niko ne bi postavio neko nebulozno pitanje. Poslije svi imaju amneziju ili demantuju. Onda vide klip i ne znam kako ih nije sramota da obmanjuju narod i voditelje. Nikad neću da zaboravim koliko je Suzana lagala, nikad se ona ne sjeća. Naravno da je Sloba kriv, Kija je bila u braku, a Luna se uplela u sve to", rekla je Miljana.


"Nema veze to što je uradila, ali osjećam gorčinu kad sam vidjela da je majka u svemu tome podržava. Sloba Radanović je bise.sualac, a Mirko je gej. Sloba je oženio Kiju kada je Mirko oženio Gagu. Poslije se u "Zadruzi" prao, a Mirka je ostavila Dragana preko noći kada je shvatila sve. Ja imam pravo na svoje mišljenje. Luna je čista patetičarka: ,"Izvedite me odavde, neću da budem povrijeđena, majko, majko". Jadna ona, nema sreće u ljubavi", dodala je Miljana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.