x

osuđena na 4 godine

Hapšenje rijaliti učesnice šokiralo je javnost, našli su joj 6 kg d.oge: Nju zanimalo samo da bude lijepa u novinama!

Učesnica Parova i pjevačica Ema Lapin, nalazi se u zatvoru na izdržavanju kazne u trajanju od četiri godine i dva mjeseca, jer je policija u njenom stanu 2017. godine pronašla 6 kilograma m.rihuane.

Policijski snimci hapšenja koje je tada šokiralo Srbiju, emitovani su na televiziji, a na njima se vide paketići, vaga za mjerenje, novac...

U stanu Lapinove, u kome je živjela, ali nije bila prijavljena na toj adresi, pronađeno je oko šest kilograma m.rihuane spakovane u 23 paketa i jednu kesu, kao i jedna elektronska vagica s tragovima m.rihuane. Nakon hapšenja ona je tvrdila da d.oga nije njena i da joj je sve namješteno.


Međutim, poslije mjesec dana u pritvoru pjevačica je ipak odlučila da prizna da je m.rihuana njena i nagodi se sa tužilaštvom. Ono što je posebno privuklo pažnju javnosti jesu detalji ovog hapšenja.


Ema je, najprije, uhapšena samo u donjem vešu u svom stanu, ali su joj policajci dozvolili da se obuče i sa sobom ponese lične stvari. Kada su je doveli u pritvor, bila je jako bučna i nije željela da uđe u ćeliju, a ono što posebno šokira jeste činjenica da se interesovala da li joj u novinama izašla lijepa fotografija.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.