x

Hit! Voditelj bukvalno izbacio pjevačicu iz emisije?

Bez obzira što je od ovog događaja prošlo godinu dana, ova nesvakidašnja situacija je tek sad počela da kruži estradnim kuloarima i da se polemiše.

Naime, kako saznajemo, pop pjevačica Ivana Jordan bila je pozvana u emisiju "Sve po spisku sa Škundrićem" od strane producenta voditelja i autora emisije Nenada Škundrića. Međutim, izgleda da se desio veliki propust jer Ivana i Škundrić ne razgovaraju godinama. Ali onda se postavlja pitanje, zašto je uopšte pomenuta pjevačica došla u emisiju?

Sve u svemu, Škundrić je bio profesionalan, počeo sa emisijom ali se Ivani nije dopala najava. Misleći da se šali, Škundrić se samo nasmijao, ali kada je shvatio da je ona ozbiljna, skinuo je bubicu i obratio se pjevačici:

- Možeš slobodno i ti da skineš bubicu i da napustiš studio, nikome ne dozvoljavam da mi mijenja koncept emisije, pa nećeš ni ti. Nakon toga Ivana je pokupila stvari i napustila zgradu gdje se snima emisija.

Pozvali smo Nenada Škundrića kako bi saznali o čemu se radi:

- Ivana Jordan je jedna od najvećih balkanskih pjevačica, sa toliko hitova, koncerte da i ne pominjem, tako da ima prava da postavlja uslove, ona je predivna, ironičan je bio Škundrić i dodao.

- Za tu situaciju se znalo odmah , ali niko od medija nije htio da objavi. Bez obzira na moje mišljenje o njoj, stav svih medija je bio da ona nije poznata da bi se o tome pisalo.

Spornu situaciju možete pogledati u nastavku teksta.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.