x

Hotel Terme krcat: Semir Cerić Koke napravio feštu za pamćenje na dočeku 2019. godine!

Definitivno jedan od najboljih dočeka Nove godine kada je u pitanju Sarajevo jeste onaj u Hotelu Terme. Semir Cerić Koke je priredio novogodišnji dernek kakav se rijetko gdje viđa, a atmosfera je bila usijana do sitnih sati. 

Hoteli Spa Terme

Hrasnička cesta 14, Ilidža 71210

033 772-000

Tradicionalno, Hotel Terme je i ovoga puta obezbijedio jedan od najboljih i najspektakularnijih dočeka Nove godine u Sarajevu. Rezervacije za novogodišnju noć su planule u rekordnom roku, a u velelepnoj sali više nije mogla stati ni šibica. Svi su željeli biti dio najluđe noći uz Koketa. 


Semir Cerić Koke nije žalio energije kada je novogodišnji nastup u pitanju. Specijalan  repertoar za novogodišnju noć podigao je sve goste Hotela Terme na noge. Zaista se ovakva atmosfera i pozitivna energija rijetko gdje sreću. 


Ulazak u 2019. godinu u Hotelu Terme je bio pun pogodak, pa već sada možemo reći kako su svi oni koji su tamo proveli noć sa 31. decembra na 1. januar donijeli ispravnu odluku, a ako im bude upola veselo kao sinoć onda ne moraju brinuti. Uživajte u fotografijama. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.