x

I Aleksandra izašla na kapiju: Evo gdje je i šta se desilo sa Davidom nakon što je preskočio ogradu!

Skandal za skandalom na proslavi slave Željka Mitrovića u "Zadruzi". Luna Đogani je udarila Tomislava Tomu Panića, David Dragojević je skočio da je brani, potom se posvađao zbog drugih razloga sa Aleksandrom Subotić i na kraju je preskočio ogradu, a jedno vrijeme se nije znalo da li je on pobjegao ili ne sa imanja u Šimanovcima.

I Subotićeva je potom htjela da napusti "Zadrugu", ali je poslije poprilično vremena provedenih u ubjeđivanju sa obezbjeđenjem ispred vrata, odustala od te namjere - barem na kratko. Ali je to zapravo samo trik, i ona je potom pokušala da pobjegne preko štale, ali je obezbjeđenje i odatle vratilo.


Potom se pojavio i David koji je neuspješno pokušao da pobjegne. Tačnije, vratio se po razgovoru sa produkcijom koja ga je ubijedila da ostane. Međutim, na vrata je izašla Aleksandra, očigledno da i ona malo porazgovara sa produkcijom koja će pokušati da je urazumi.


Dragojević je po povratku u "Zadrugu" otišao na klupu ispred rehabilitacije. Odmah mu je u društvo prišao Lepi Mića koji mu je pričao da nije trebalo to da naprave. Dugo su vodili dijalog potom, a prethodno su se osamili u radionici.


Šta je na kraju bilo sa Aleksandrom, ostalo je pitanje, a David je, po okončanju susreta sa Mićom, na njega dobio odgovor od Save Perovića.

- Sklonila se, nije nigdje otišla. Pobjegla? Ma jeste! Nije pobjegla! Eno je valjda u izolaciji. Opusti se - ispričao je Perović, a Aleksandra potom nije prikazivana u kadru jedno vrijeme tako da je misterija o njoj produžena.

- Ozbiljna budala! - žustro je prokomentarisao David Aleksandru.




(Srbija Danas)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.