x

Igor Jurić objavio fotografiju na poseban dan, a njegova dirljiva poruka steže srce!

- Moja kćerka se zove Saška i danas joj je rođendan. Odrasla je preko noći i mnogo je hrabra. Volim je najviše na svijetu - napisao je Igor Jurić u komentaru na fotografiji sa svojom kćerkom na, za njih oboje, poseban dan.

Na njen rođendan, otac Saške i Tijane Jurić, za kojom Srbija i dalje pati, ali se kroz njen slučaj i bori za bezbijedno djetinjstvo druge djece, odlučio je da objavi fotografiju koja svjedoči koliko su članovi porodice uspjeli da ostanu jaki i sretni uprkos velikoj tragediji.

"Sve sretne porodice liče jedna na drugu, svaka nesretna porodica, nesretna je na svoj način", citat u kom bi se mnogi od nas prepoznali, citat koje bi mnoge od nas pogodio. Ali, ova porodica treba da bude inspiracija svima koji na trenutak pomisle da nemaju snage da nastave nakon nesreće koja se dogodila u njihovom domu.

Tako je i mala Saška odrasla veoma brzo i postala borac, kao i njen otac.


Igor Jurić je izjavio, nakon što je Tijanin zakon usvojen prije nekoliko mjeseci, da mu je kćerka Saška rekla samo jedno: "Nadam se da ćeš sada bar malo da se odmoriš i odvojiš vremena za nas". Oni nastavljaju da se bore sa Fondacijom "Tijana Jurić" i da pomažu djeci.

U teškim trenucima, dok je trajala potraga za njenom sestrom, Saška je izgovorila teške i potresne riječi.

- Nedostaje mi njen zagrljaj. Nedostaje mi da mi se uvuče u krevet i da se prekrijemo preko glave kada čujemo grmljavinu. Ona nikada nikome nije nanijela zlo, nije rekla ružnu riječ. Nije zaslužila sve ovo što joj se dešava. Nijedno dijete ne zaslužuje da bude otrgnuto iz svoje porodice i zagrljaja najmilijih - rekla je za Bajmok.co.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.