x

pohvalila se novim luksuznim automobilom

Ilda Humić se pohvalila novim automobilom: Dabogda svi koji se trude doživjeli isto što i mi!

Bh. influenserica Ilda Humić se na društvenim mrežama pohvalila novim luksuznim automobilom. Pratiteljima je poručila da su ona i njen suprug Edin mnogo radili kako bi ga mogli priuštiti.


Podijelila je snimak svihautomobila koje su imali od 2011. godine.

"Lahko je njima! Koliko puta ste to čuli ili čak pomislili za nekog, a i ja skupa sa vama, ali da li smo istinski ikad razmislili šta to 'lahko' zaista podrazumijeva, odakle je to 'lahko' krenulo, da li je uvijek bilo 'lahko' i koliko žrtve je to 'lahko' tražilo?", započela je.


Dodala je da svakodnevni prikaz svog života nije pametan, ali nada da će njihovo putovanje, trud i borba možda nekog od vas inspirisati čini da se bar malo manje kaje zbog svojih odluka.

"Hvala unaprijed svima. Dabogda svi koji se trude, rade i bore se doživjeli kao i mi, amin", napisala je.


Humić je nedavno podijelila sretnu vijest da sa suprugom Edinom očekuje četvrto dijete. Navela je i da je u niskom stupnju trudnoće, ali da njoj stomak raste takvom brzinom da je bolje da kaže odmah.

"I što Edin i ja nedavno rekosmo: Šteta da se ovakva loza ne proširi", između ostalog je napisala, a brojni pratitelji su im u komentarima uputili čestitke.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.