x

NAJBOGATIJI ČOVJEK

Ilon Mask iz osvete objavio fotografiju Amber Herd: “Muškarci, nemojte biti ovakvi”

Provela je dva mjeseca dizajnirajući kostim od glave do pete za njega


Put Ilona Maska (Elon Musk) do najbogatijeg čovjeka na svijetu podstaknut je divljom kombinacijom njegovih navika i karakteristika – sklonosti ka „toksičnim“ djevojkama poput Amber Herd.

Mersi iz Overwatcha

Ilon Mask zamolio je bivšu djevojku, Amber Herd da se oblači kao jedan od njegovih omiljenih likova iz video igara dok su bili zajedno, prema novoj knjizi. Izvršni direktor “Tesle” to je i potvrdio podijelivši njenu fotografiju u kostimu na X-u (bivšem Twitteru).

Biografija “Elon Musk” Voltera Ajzaksona otkrila je da je Herd naručila prilagođenu odjeću Mersi iz Overwatcha nakon što joj je Mask rekao da ga podsjeća na nju.

- Provela je dva mjeseca dizajnirajući kostim od glave do pete za njega - napisao je Ajzakson, prenosi Daily Mail.


Mask je to potvrdio tvitom, odlomkom iz knjige.

- Obukla se kao Mersi. Bilo je sjajno - objavio je na X-u. Dok su ga mnogi fanovi na njegovoj platformi pohvalili, bilo je nekoliko ljudi koji su napali milijardera zbog odluke da javno podijeli privatnu fotografiju, prenosi cdm.me.

.“Podijelio je fotografiju Amber Herd za svoje čudne fanove da sline po njoj. Je*eno odvratno”, bijesan je novinar Merlou Stern.


“Jezivo”, “On je jako tužan čovjek”, “Muškarci, nemojte biti ovakvi”, “Novac ne kupuje sreću”, samo su neki od komentara.


Mask plakao za Amber

Herd i Mask upoznali su se na snimanju filma Roberta Rodrigeza 2013. “Machete Kills”, ali par je tvrdio da su samo prijatelji sve dok se oboje nisu razveli 2016. i 2017. godine. U avgustu 2017. ponovo su se pojavile glasine da se navodna jednogodišnja romansa para završila.

Mask je ubrzo nakon toga potvrdio nagađanja rekavši obožavateljima da je raskid bio prijateljski. Iduće godine su se pomirili, ali ni tada nisu uspjeli. Ilon je tada zaplakao za glumicom u intervjuu za časopis Rolling Stone.

- Upravo sam raskinuo s djevojkom. Bio sam jako zaljubljen i sada sam jako povrijeđen. Ona je raskinula sa mnom više nego ja s njom, mislim. Bio sam jako depresivan i morao sam da se trudim da ne izgledam tako - otkrio je u intervjuu tada najbogatiji čovjek na svijetu.

Ubrzo su procurile tvrdnje da je Amber živjela na njegov račun i bila vrlo manipulativna i nasilna, kao i njene poruke u kojima je priznala kako zapravo nikada nije voljela Maska, već je njime “popunjavala prazninu” i “ublažavala tugu”.

Njegov brat Kimbal Mask tvrdi da mnogo njegovih bivših partnerica ima nešto zajedničko sa njihovim ocem, a to je da ga loše tretiraju.

- Zaista je tužno što se Ilon zaljubljuje u žene koje su zle prema njemu. One su bez sumnje prelijepe, ali imaju veoma mračnu stranu i Ilon zna da su one otrovne - rekao je Kimbal, mlađi brat slavnog milijardera.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.