x

OVO JE NJEGOV JELOVNIK

Imao je 169 kg, jeo po 5 pljeskavica, pomfrit, slatkiše: Darko smršao 109 kg, istopio se, sad jede kao beba!

Darko Lazić dugo je kuburio sa viškom kilograma, koji su mu u jednom trenutku i ugrozili život. Poslije operacije želuca on je sasvim drugi čovjek. Uz pomoć posebnog režima ishrane uspio je da smrša čak 109 kilograma, a danas ima liniju manekena.

Sada može da jede sve što poželi, ali u malim količinama. Pjevačeva transformacija izazvala je pozitivne komentare, a mnogi tvrde da Lazić nikad bolje nije izgledao.

- Išao sam na operaciju želuca prije godinu dana i izgubio sam 109 kilograma. Mogu da jedem bukvalno sve što poželim i što mi padne na pamet, ali u jako maloj količini. Pojedem kao beba, ali jedem više puta na dan - kazao je on i dodao da se starih navika nije odrekao:


- Kad odem u restoran naručujem kao ranije. Volim da bude šareno, jer mi je lijepo za oči i onda stanem i kažem: „Jedite oči" - rekao je Darko kroz smijeh u emisiji „Zvezde Granda Specijal“. Darku je voditeljka udelila kompliment na račun trenutnog izgleda, a on se prosto oduševio.

- Evo i ja da doživim da mi neko kaže da sam zgodan, cijeli život sam bio buca - kazao je Lazić.


Ovo je Darko nekada jeo

Darko je prije operacije želuca imao 169 kilograma.

"Volim da jedem i nemam granice. Ljudi se krste kada vide koliko mogu da pojedem, U Meku sam jeo po dva big meka, tri, četiri čizburgera, pomfrit, koka-kolu i obavezno nešto slatko. Ustajao sam iz kreveta da bih pio sok i jeo slatkiše. Čak sam stavljao čokoladu pored kreveta da imam da pojedem kada se probudim usred noći. Bilo je jezivo", ispričao je jednom prilikom za hit Darko.


Ovo je Darkov jelovnik sad

"Nisam se odrekao ni slatkiša, ni sokova, ni grickalica, samo količinski manje mogu da pojedem. Jedem, a mršavim. Pa šta ćete bolje od toga!

Doručak: 2 jaja na oko, slaninica i dvopek

Ručak: Parče bijelog mesa i zelena salta.

Večera: Tuna salata.

.

.

.

..

Izvor: 24sedam

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.