x

ognjen je otvoreno pitao o sukobu

Indi otkrila zbog čega je došlo do tuče sa sestrom Editom: Ovo nije prvi put!

Pjevačica Indira Aradinović Indi došla je u epicentar skandala nakon što se otkrila njena tuča sa sestrom Editom Aradinović. Nakon toga, Edita je izašla sa pričom da je nasilje u porodici sasvim normalna i prirodna stvar, a sada je otkrila da je do tuča i rasprava dolazilo i ranije.

- Pa evo, pravimo našu privatnu "Zadrugu", otvaramo kanal za to, šalim se (smijeh). Intresantno, ali što kaže moja sestra Edita i smiješno je. Ali, to nije pravi klip, da je bilo od početka bilo bi jako interesantno i famozno. Ima dio gdje i ja nju nabadam, tako da sam došla kod tebe da ti dam ekskluzivu - priča Indi i dodaje.


- Ne znamo, voljeli bismo da znamo, ali to sad nije ni važno. Ja nju nabadam na podu, stvarno sam bila surova, ali obe smo krive, obe smo odgovorne za ovo. Nećemo više nikada dozvoliti da se ovo ponovi - rekla je Indi.

- Oko čega je ovo izbilo - pitao je voditelj.


- Ma glupost, sarma i podvarak. Šalim se. Nije oko sarme, nego baš glupost, mislim da je samo jedan loš period koji je vladao među ljudima i loša neka energija, a nas će proći do marta, tako kaže moj astrolog. Ovo nije prvi put da se mi posvađamo! - bila je iskrena Indi u emisiji Amidži šou.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.