x

Indy život visi o koncu? Mora hitno na operaciju pankreasa, otkazuju joj vitalni organi! Evo šta ljekari čekaju!

Pjevačica Indira Aradinović Indi operisana je 9. marta, kada joj je iz estetskih razloga smanjen želudac. Od tada je pjevačica imala još jednu operaciju usljed komplikacija koje su se javile nakon zahvata, a po svemu sudeći, pjevačica će navodno ponovo morati pod nož kako bi joj spasili život.

Indirino stanje je kritično zbog akutne upale pankreasa, koja iziskuje hiruršku intervenciju, ali ljekari čekaju da pjevačicin organizam ojača da bi mogli da izvrše operaciju pod totalnom anestezijom.

Izvor blizak pjevačici otkriva da je njeno zdravstveno stanje jako loše i da ljekari daju sve od sebe da joj medikamentima smire upalu pankreasa. Trenutno se nalazi na intenzivnoj njezi u Kliničkom centru Srbije.


- Indi je u jako lošem stanju. Izmučena je od dvije operacije, koje je već imala, želudac joj ne funkcioniše, dreniraju joj tečnost koja se skuplja i bukvalno pokušavaju da je malo ojačaju kako bi mogli da je ponovo operišu. Ima jaku upalu pankreasa, koja se već danima ne smiruje iako su joj dali terapiju medikamentima. Doktori se trude, ali po svemu sudeći, moraće ponovo pod nož - navodi izvor.


- Akutna upala pankreasa može da zahvati vitalne organe. Njoj je slezina već izvađena, ali postoji opasnost da upala ode na organe koji su vitalni, što može, nedajbože, da dovede do fatalnog ishoda. Situacija je strašna, ali ljekari se svim silama bore. Ona je jaka žena, bori se kao lavica. Nadam se da će uspeti da ojača i da se izbori sa ovim - naveo je izvor.


Podsjetimo, Indi je 9. marta operisana, nakon čega je provela 11 dana u Sremskoj Kamenici usljed komplikacija nakon zahvata i hematoma koji je imala. Nakon otpusta na kućno liječenje 2. aprila nije joj bilo bolje, pa je Aradinovićeva smještena u privatnu bolnicu. Kako joj se stanje iz sata u sat pogoršavalo jer joj želudac nije primao hranu, smještena je ponovo u Klinički centar Srbije 4. aprila, gdje joj je urađena gastroskopija i otkrivena jaka upala pankreasa i slezine, a želudac joj je bio uvrnut. Tada joj je urađena još jedna operacija, gdje joj je, po navodima njene sestre Edite Aradinović, otklonjena slezina i još skraćen želudac.(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.