x

stravično ubistvo u švicarskoj

ISKRENA ISPOVIJEST MAJKE UBIJENE SRPKINJE IZABELE: Nemamo para za bijeli kovčeg, kćerku ćemo sahraniti u bijeloj haljini!

Izabela Todorović je ubijena, zamotana u tepih i bačena u šumu u Švajcarskoj, a policija je uhapsila osumnjičenog. Izabela je nestala prije tri mjeseca, a njeno tijelo je pronađeno umotano u tepih. Ona je posljednji put viđena u Cirihu u baru "Lambada" na Langštraseu. Kako se navodi, Izabela je bila u društvu dvojice muškaraca.

Policija je u međuvremenu uhapsila Latinoamerikanca J. B. (36) za kog sumnjaju da je ubio Izabelu. Zločin je najvjerovatnije počinjen 24. decembra. 

"Ovo su za nas jako teški dani. Stalno razmišljam o tome šta je moja kćerka proživljavala i kako je na kraju ubijena", kaže Violeta. 

Snagu joj daju suprug Ervin (46), sin Ivan (26) i 19-godišnje blizakinje Julijana i Kristina.

"Iz Srbije je došla moja majka Slobodanka (62), a nedavno nas je pogodila i smrt mog oca Marina koji je umro sa 66 godina zbog šećerne bolesti", kaže Violeta. Ipak, malo se nasmijala kada je rekla da se Kristina koja živi u Austriji nedavno porodila.

"Lisa mi je utjeha, zdrava je i ona je moja prva unuka", kaže Violeta. 

"Već smo naručili kovčeg. Zbog finansijskih razloga on je smeđe boje, iako smo htjeli bijeli. Bijela boja je bila Izabelina omiljena boja, pa ćemo je pokopati u bijeloj haljini", kaže Violeta.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.