x

Isplivala cijela istina: Ana, Aleksandra i David dogovorili aferu, a onda se on zaljubio u Koraćevu!

Veza Ane Korać i Davida Dragojevića bila je osuđivana u "Zadruzi 2" jer je on ostavio svoju djevojku Aleksandru Subotić. Ovaj par poprilično je neslavno napustio rijaliti u superfinalu i ostao bez nagrade.

A koliko su Ana i David bili ozlojeđeni u superfinalu potvrđuje i činjenica da se nisu pojavili na žurki povodom završetka "Zadruge 2".

I dok su mnogi spekulisali o Aninoj i Davidovoj vezi, pojavila se priča o tome da je na početku sve bilo dogovoreno.

O njihovom odnosu i ogromnoj ljubavi o kojoj govore i trude se da je pokažu, dosta se spekulisalo. Neki Zadrugari tvrde da je njihova ljubav iskrene i da tu nema igre koja je uobičajena za rijaliti, ali ipak postoje i oni koji tvrde suprotno.


Najveći utisak ostavila je ispovijest Snežane Perović Blondi, majke Save Perovića, koja je otkrila da je ova ljubavna priča počela kao prevara.

- Ja sam bila u izolaciji sa Aleks i rekla sam joj jer se dosta svađala sa Davidom, da mu da prostora malo. Ona mi je priznala da su se njih dvoje sve dogovorili još prije ulaska u Zadrugu, da naprave priču, a čuli su se i sa Anom. Međutim, niko nije računao da će se David zaljubiti u Anu - ispričala je Blondi.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.



(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.