x

Isplivala skandalozna tajna

Isplivala skandalozna tajna Nine Rešića koju je krio: Brena mu zabila nož u leđa, a onda ga rođena kćerka dokusurila!

Sandra Rešić često u rijalitiju spominje pokojnog oca Ninu Rešića, ali ne vodi se onom rečenicom „O pokojniku sve najljepše”, pa čak ni kada je u pitanju njen otac. Nakon izjave da se smijala od šoka kada su joj saopštili da je Nino umro i da joj nikad neće biti žao smrdljivih alkoholičara koji umru, pa čak ni kada je njen otac u pitanju.

Međutim, ono što bi pokojnog Ninu najviše povrijedilo, kako tvrdi njegov nekadašnji prijatelj, jeste što je postala dio Grand produkcije i pokucala na vrata kod Lepe Brene koja ga je za života najviše ponizila.


– Brena je digla nos na Ninu zato što nije došao na njen koncert, a otišao je kod Zorice Brunclik. Definitivno je prestala da priča sa njim kada je napustio ZAM. Čak je i sam u jednom intervjuu pričao kako ga je od svih ljudi najviše ponizila Lepa Brena, kada se pred kolegama na aerodromu pravila da ga ne poznaje i ako joj se on uredno javio. Siguran sam da bi bio nesrećan što je njegova kćerka započela karijeru upravo preko njene muzičke kuće. Brena ga je izdala na neki način, a Sandra još više što je pokucala na njena vrata kada je odlučila da se bavi muzikom, zabila je ocu nož u leđa. U ovom rijelitiju nešto često priča o njemu, a nije ga obilazila ni dok je još bio živ. Da nije njegova kćerka, ne bi se ona tako lako progurala – kaže za SVET Rešićev prijatelj.


Nino je u jednom od posljednjih intervjua potvrdio da ne viđa kćerke.

– Alkohol mi pomaže da bar na tren zaboravim na moj jadni život! Zašto bih Sandru opterećivao? Pa ona ima svoj život. Moja najstarija kćerka Sanela je u Americi. A za Tamaru čujem da je dobro, raste…U Njemačkoj je, ne pamtim kad sam je vidio. Sudbina mojih kćerki je da rastu bez oca. Žao mi je što je tako. Htio sam normalan život, normalan brak, normalnu porodicu – izjavio je Nino par mjeseci pred smrt.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.