x

Isplivali detalji o Matorinoj s.ksi Žani: Bila je u braku 11 godina, ima kćerku, a evo čime se bavi! (Foto)

Jovana Tomić Matora privukla je veliku pažnju kada se juče u prostorijama televizije "Pink" pojavila sa zgodnom prijateljicom Žanom Đorđević, koja do sada nije bila poznata javnosti.

Mada su svi posumnjali da je to njena nova ljubav, Matora i Žana su smjesta objasnile da su njih dvije bliske prijateljice, i da najviše polažu na razmjenu pozitivne energije i emocija.

Njih dvije su došle u Šimanovce na obavezan zdravstveni pregled pred "Zadrugu 4", a Žana je tom prilikom otkrila još nekoliko detalja o sebi. Ona je rekla da je bila u braku 11 godina, i da je već tri godine "papirološki razvedena". Bavi se biznisom i ima kćerku.


- Ovo je Žana, moja drugaraica. Lijepa, zgodna, dobar prijatelj. Nije zamjena za Sanju, nikakva zamjena, ona je individua za sebe - rekla je Matora, na šta se nadovezala Žana, koja je prokomentarisala to što je upoređuju sa Sanjom.

- Sanja je deceniju mlađa od mene, ona je jedna vrlo slatka djevojka. Ja ne bih tu imala šta da dodam ili da mi smeta. Ja nisam primijetila neku sličnost između nas dvije, ali nimalo mi ne smeta - kaže plavokosa djevojka.


Obe kažu da se spremne za takmičenje u rijalitiju, a Žana je otkrila i zbog čega je odlučila da uđe u Zadrugu.

- Radim tri posla, od svoje 17. godine radim. Sad je evo prošla decenija kako radim, a ruski psiholog kaže da na 10 godina treba mijenjati profesiju, čisto da se ne zapadne u neku rutinu i depresiju - kaže Žana.


Matora je ipak priznala da ona i njena drugarica imaju poseban odnos, kako je onda rekla, neku platonsku ljubav. Kada smo je pitali kako će Žanu braniti od udvarača, Jovana je imala spreman odgovor.

- Neću je braniti zato što ona savršeno dobro brani sebe. Meni imponuje kad god neko njoj udijeli kompliment ili priđe svakoj mojoj djevojci, prijateljici - kaže Matora.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas/Telegraf.rs/
Foto: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.