x

Isplivao ključni dokaz: Luna nakon pomirenja sa Miljkovićem ipak bila u društvu Gastozza! (FOTO)

Informacija koja je ovih dana uzburkala čitavu domaću javnost jeste da je Luna Đogani nakon što se pomirila sa Markom Miljkovićem bila kod bivšeg dečka Nenada Sinđelića Gastoza. Luna je ovo dugo krila i poricala, a kada je Miljković saznao da je ipak prevaren, odlučio je da stavi tačku na njihovu romansu.

Zbog toga je Đoganijeva imala potpuni emotivni slom u "Zadruzi 3", a nisu izostale ni histerične scene, plakanje i okrivljavanje svih ostalih za sopstvene laži i manipulacije.

Portal Pink.rs došao je u posjed fotografija koje su nastale nakon snimanja Luninog spota sa Savom Perovićem.


Naime, Luna je nakon snimanja spota otišla u kafić sa Gastozom i sjajno se provodila, iako je tada već obnovila vezu sa Miljkovićem.

Na fotografijama nastalim u kafiću se jasno vidi da su Luna i Gastoz izuzetno prsni, da se šale i smiju, a neizostavno je i alkoholno piće kojeg ima u izobilju.

Da li su Markove sumnje da ga je Luna prevarila posle pomirenja istinite, procijenite sami nakon što pogledate ove dokaze.(Pink.rs)

KOMENTARI
3

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy
Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/RylfI63
Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................cutt.ly/KyhBlpP