x

o ljubavi i nesreći

Ispovijest Mladena Mijatovića o ljubavi sa voditeljkom: Divim se mojoj Dei što je sve preživjela!

Mladen Mijatović progovorio je o petogodišnjoj vezi sa koleginicom Deom Đurđević. Zaljubljeni par prošao je kroz težak period kada je voditeljka prije tri godine doživjela tešku saobraćajku u kojoj joj je autobus otkinuo ruku, prenosi Informer.

- U trenu je ostala bez ruke, ali je zahvaljujući ljekarima na čelu sa profesorom Markom Bumbaširevićem ta ruka spasena i funkcioniše. Sjećam se da mi je tog jutra zazvonio telefon s nepoznatog broja. Bila je to Marija Dimitrijević, žena koja mi je javila da se Dei dogodila saobraćajna nezgoda i da se nalazi pored nje. Dala joj je telefon, a Dea mi je rekla: "Udario me je autobus, dobro sam. Molim te, dođi." Nakon toga me je pozvala i koleginica Maša sa Pinka koja mi je otprilike isto to rekla. Obukao sam se i otišao da vidim šta se događa. Prije izlaska iz kuće sam prokomentarisao da će to biti još jedan težak dan. Međutim, bio je to tek početak jednog teškog perioda, tek nas je čekalo mnogo neprospavanih noći, nedjelja i mjeseci - počinje svoju ispovijest Mijatović i dodaje da je Dea bila u toliko lošem stanju da je ni ljekari nisu prepoznali:


- Nju su odvezli u bolnicu prije nego što sam stigao na lice mjesta, ali sam poslije sve vrijeme bio uz nju. Od Hitne pomoći do ljudi na VMA, niko nije znao da je riječ o javnoj ličnosti. Ljekari je nisu prepoznali. Bila je bez ruke, sva krvava, sa velikim brojem povreda unutrašnjih organa, oštećenjima srca i pluća... Karlica joj je bila slomljena na nekoliko mjesta. Nije bila problem samo ruka, koja se najviše potencira. Ljekari koji su brinuli o njoj rekli su da su njene povrede bile tipične ratne. Samo jedna njena povreda bila je dovoljna da umre, a ona ih je imala četiri-pet! Svaka joj čast što je preživjela, divim joj se. Zdravstveni sistem u Srbiji odnio je još jednu pobjedu uz, naravno, veliku mentalnu snagu koju je sama Dea posjedovala.


Poslije svega što su zajedno preživjeli, Dea i Mladen danas uživaju u ljubavi, ali i dalje ne planiraju da se vjenčaju.

- Uh, dođosmo do najtežeg pitanja. Ne opterećujem se vjenčanjem, vrijeme će pokazati da li će nešto da se dogodi ili neće. Sve ono što se desilo Dei pokazuje da čovjeku u sekundi može da se promijeni cijeli život. Zato svakog dana živim punim plućima i trudim se da ga iskoristim na najbolji mogući način, a šta bude, biće. Ništa ne planiram unaprijed. Važno je da sam Deu osvojio i da smo zajedno. Trudio sam se da pridobijem njenu pažnju, a to sam uspio zahvaljujući svom životnom motu. Za sve moraš mnogo da se potrudiš i oznojiš da bi ostvario cilj, tako sam i ja osvojio njeno srce prije nešto više od pet godina. Od tada smo zajedno - kaže naš sagovornik.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.