x

Istanbul se tresao od njihove svađe: Duško od Karleuše zatražio razvod, ona odmah napustila zajednički stan, a onda mu zatražila 5 miliona €!

Jelena Karleuša postavila je ultimatum suprugu Dušku Tošiću tokom burne svađe prošlog vikenda u Turskoj.

Njihova rasprava bila je toliko žestoka da je Jelena Karleuša odmah napustila zajednički stan u Instabulu i otišla u hotel.

"Jelena je provela četiri dana u Instanbulu sa tetkom Danijelom Dmitrović i drugaricom Jovanom Dakić, dok je za to vrijeme Tošić bio u Kini. Pravo sa aerodroma otišle su u fudbalerov luksuzni stan u elitnom "Zorlu centru". Već po dolasku, Jelena i Duško su se čuli telefonom i počeli da se svađaju zbog njene afere sa Ognjenom Vranješom, s kojim je baš tih dana trebalo da se suoči na sudu. Duško je u bijesu zatražio razvod i naglasio da je najbolje da to učine po kratkom postupku. Karleuša se iznervirala pa ga je ucijenila: "Dobro, potpisaću razvod, ali samo ako mi odmah daš 5 miliona eura!", otkriva izvor kome se pjevačica povjerila po povratku u Beograd.


Fudbaler kineskog kluba Gvangžu je pobijesnio i odmah otpratio Jelenu na Instagramu. Ona je zatim spakovala stvari i prešla u hotel, gdje je provela naredna tri dana.

"Sa tetkom i prijateljicom je otišla u "Čiragan palatu Kempinski", u kojoj noć košta 400 eura po osobi. Čak je rekla i da je 5 miliona eura malo s obzirom na to da je on "težak" oko 20 miliona", tvrdi izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.