x

Ivan Gavrilović krio od Zadruge svoju dijagnozu: Neću platiti kaznu od 50.000 eura, pošto sam teško bolestan!

Sada već bivši učesnik "Zadruge 3" Ivan Gavrilović nije mogao da podnese rijaliti-atmosferu i juče je pobjegao iz Šimanovaca. Produkcija je potom objavila da je pjevač diskvalifikovan i da će morati da plati kaznu od 50.000 eura, a on se ubrzo oglasio sa slobode i otkrio da to ne namjerava da uradi pošto ima i dobre razloge za to.

Naime, denser je za Srpski telegraf priznao da se u posljednja tri dana loše osjećao i da više nije mogao da izdrži da bude u rijalitiju. Gavrilović kaznu ne razmišlja da plati pošto tvrdi da je izašao zbog velikih problema sa srcem, za šta postoje papiri i sva dokumentacija od ljekara.

- Kaznu od 50.000 eura neću platiti pošto sam teško bolestan. Bolujem od srca, a to je veoma opasna stvar. Niko nema prava da te tuži za nešto što ugrožava tvoje zdravlje, a meni je tamo zdravlje bilo ugroženo pošto nisam na vrijeme dobijao terapiju koju uzimam redovno već 31 godinu. Nadam se da ovo neće stići na sud, prosto nema razloga za tim - rekao je Ivan i dodao da je prijatelj sa ružičastom televizijom, te da nikada ne bi izigrao njihovo povjerenje:


- Ja sam sa čelnim ljudima Pinka u dobrim odnosima i oni su zaista korektni prema meni. Mislim da me jako dobro razumiju, a ako ne, postoje papiri i sva dokumentacija gdje je sve lijepo argumentovano. Nadam se da do toga neće dolaziti. Kada je zdravlje u pitanju, nema riječi o plaćanju kazne. Međutim, kada se neko mangupira, bije, lomi, on treba da plati kaznu.

Nakon što je priznao da ga kazna ne zanima, Ivan je detaljno objasnio od čega boluje, kao i da, osim zdravstvenih problema, druge nije imao.


- Sve je bilo super, ali zbog zdravlja nisam mogao dalje. Jednu terapiju sam već preskočio, tri dana prije toga, i osjećao sam se loše. Tražio sam doktorku i nije je bilo. Ova što me pregledala pred ulazak uradila je to ofrlje. Ja sam zbog problema sa srcem bio oslobođen vojske i dobio sam vojnu penziju. Od tada vučem teške posljedice, imam tahikardiju. Morao sam zbog toga da ležim 22 dana na VMA, tada sam i dobio terapiju, koju pijem već 31 godinu - iskreno je pričao Gavrilović i priznao da ga je uhvatila panika zbog gušenja koje je osjećao:

- Mene je uhvatila panika jer sam počeo da se osjećam loše, gubio sam snagu, a terapiju nisam popio. Ti lijekovi koje ja pijem su opasni, oni ne smiju da se preskaču niti da im se mijenja vrijeme. Mora uvek da se piju u isto vrijeme, a to tamo nije moglo da se desi. Mogu da uđem u predinfarktno stanje, a ja se protiv toga borim od svoje 19. godine. Meni je bitniji moj život nego novac.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.