x

nova ljubav?

Ivana Aleksić se vidjela sa Tomovićem, odmah sijevnule varnice: Prijateljica sve odala, stalno provode vrijeme zajedno!

Ivana Aleksić, supruga Nenada Aleksića Ša, koji ju je u "Zadruzi 4" javno prevario sa Tarom Simov, postala je prisna sa Vladimirom Tomovićem, sa kojim reper nije bio u dobrim odnosima dok je Tomović boravio u Bijeloj kući. Prema riječima njene prijateljice, ona se srela sa bivšim zadrugarom.

Sve je počelo kada je Ivana Aleksić otključala svoj profil na Instagramu i objavila novu fotografiju koja je dobila nekoliko hiljada lajkova. Na njenu ljepotu nije ostao imun ni Vladimir, pa je javno prokomentarisao kako je lijepa.

- Ukrašće mi te neko - napisao je Vladimir.

Ovo je mnoge iznenadilo, ali još više Ivanin odgovor.


- Neće, neće, ti si moj zaštitnik - napisala mu je ona.

Ubrzo je Ivana uzvratila Tomoviću komplimentom, pa je komentarisala njegovu objavu na Instagramu.

- Vrednica, pametnica - napisala je ona uz emotikon poljupca, doj je Vladimir odgovorio emotikonom srca.


To je bilo dovoljno da krenu šuškanja da su njih dvoje u vezi, a izvor "Kurira" kaže da su se Ivana i Vladimir sreli nakon što je on diskvalifikovan. Ipak, navodno između njih nije bilo ničega, ali su sijevnule varnice i vole da provode vrijeme zajedno.


Kako se dalje navodi, Ivana još uvijek ne želi o tome da priča javno, niti da razmišlja o vezi sa Vladimirom, sve dok ne bude sigurna šta će biti sa njenim brakom.

Ono što je zanimljivo jeste da je Tomović bio u lošem odnosu sa Ša dok je bio u Zadruzi, a razlog je bila ljubomora, te je branio Tari da komunicira sa njim.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.