x

Iz Policijske uprave Zagreb potvrdili da je Sejo Kalač priveden

Iz Policijske uprave Zagreb su naveli da je folk pjevač Sejo Kalač priveden na saslušanje nakon što je navodno prijetio smrću Sonji Jović, vlasnici jedne zagrebačke kafane.


Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Obavještavamo vas da su policijski službenici Šeste policijske stanice Novi Zagreb u nedjelju, 12. novembra 2023. godine dovršili kriminalističko istraživanje za prijetnje 59-godišnjeg S. K. na štetu 57-godišnjakinje S. J.", naveli su za u odgovoru za Grand te potvrdili da je priveden na saslušanje, nakon čega je podnijeta krivična prijava.


"Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je predat pritvorskom inspektoru, dok je prijava podnijeta Opštinskom državnom.


Kao što je već poznato, Jović je ranije za Grand otkrila:


"Po lavežu svojih pasa sam shvatila da se nešto dešava u dvorištu. Izašla sam i samo sam čula riječi: 'Ubit ću te, sve ću zapaliti, zaklat te, kur*o četnička." Odmah sam pozvala policiju i htjela sam da snimim njegove prijetnje telefonom, ali kako sam izvadila mobilni, tako je prestao. Policija je ubrzo došla, možda pola sata nakon što je on otišao i rekli su mi da podnesem krivičnu prijavu jer su to ozbiljne pretnje smrću, tako da sam to uradila", rekla je.


Kalač je negirao da joj je prijetio smrću. Također je naveo da nije uhapšen.


"Kakva prijetnja, kakvi bakrači, pusti to. Ja sam samo bio tu ispred kuće i otišao. Nikome nisam prijetio", kazao je.

Ostale fotografije pogledajte klikom OVDJE.

Klix.ba.  



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.