x

Izgubili smo kralja... Snežana Đurišić izašla iz Šaulićeve kuće i briznula u plač! Jedva je smogla snage da govori o tragedij!

Porodični dom porodice tragično nastradalog pjevača Šabana Šaulića danas je bio pun njegovih mnogobrojnih prijatelja i kolega, koji su odmah po dobijanju tragičnih vijesti došli kako bi izjavili saučešće porodici i pružili im riječi utjehe u ovim, za njih najtežim trenucima. Među njima je bila i pjevačica narodne muzike Snežana Đurišić, koja nije mogla da sakrije tugu na svom licu.  

Ovo je baš teško da se kaže, ne mogu da pričam - bilo je sve što je u prvi mah uspjela da izusti Snežana Đurišić okupljenim novinarima, pred kojim je briznula u plač.

Đurišićka je obrisala suze s lica i otišla iz Šabanovog doma, a potom za Pink.rs izjavila sljedeće:


- Ovom prilikom bih izrazila duboko saučešće porodici Šaulić. Ovo su izuzetno teški trenuci i svi imamo potrebu i želju da pružimo riječi i djela koja donose utjehu, ne samo porodici Šaulić, već i samima sebi, jer ovo šokira, stvara tugu, nemir. Izgubili smo kralja narodne muzike i potpuno je besmisleno da ja sad ovdje govorim i nabrajam koliko je dubok trag ostavio za sobom, kada svi vrlo dobro znamo. Njegove pjesme i glas će živjeti još dugo, dugo. Njegovoj porodici želim da smogne snage i hrabrosti da prebrodi ove najteže trenutke - rekla je pjevačica narodne muzike.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.