x

opleo

Izgužvani Bajaga mora da promijeni dilera: Lukas opleo po rokeru i otkrio detalje skandala s takmičenja!

Folker Aca Lukas održao je konfencrenciju za štampu povodom učešća na festivalu "Pjesma za Evroviziju 22". Na muzičkom takmičenju, Lukas se plasirao u finale, koje će biti održano u subotu. Međutim, prvo veče došlo je do čarki između njega i Momčila Bajagića Bajage.

Na samom početku on se dotakao rokera.

- Mi smo se prijavili za ovo takmičenje iz razloga, a nismo znali da će biti namješteno. Mi možemo i to da pobijedimo. Sramota je šta ovdje rade. Niko nije ovdje blesav. Stavili ste starog, izgužvanog Bajagu, koji je strašan umjetnik, počeo da glumi budalu, priča o politici na sred festivala, ja sam šokiran. Sa onom ofarbanom kosom, ne smije da izađe na kišu... Ovo je tragedija, ja sam šokiran.


On je objasnio i kako je došlo do incidenta sa muzičarem.

- Sad smo vidjeli sve na ovom polufinalu. Neke stvari su se iskristalisale u glavi, vjerovatno i vama. Prvo da krenemo od mog nastupa, bio je potpuno ugašen klavir, smanjeno svjetlo, mene nema u kadru, djevojke koje su igrale kao da nisu bile tu... Otišli smo u grin rum, i jedini od svih učesnika nismo dobili aplauz, a znate da se to obično radi tamo. Kad smo mi ušli bilo je kao u toaletu. I tamo, naravno, onaj voditelj mi je prišao i postavio dva prilično glupa pitanja, to je sve. Poslije toga nas nije bilo u grin rumu cijele večeri, dok se nije završilo sve. Prošao sam u finale, jer je bilo potpuno nemoguće da ne prođem, i u svakom slučaju to je sve što se desilo tamo - pričao je Lukas i dodao:


- Momčilo Bajagić Bajaga i ja je goruća tema. Poznajem ga 30 godina. Sretali smo se, družili se, par puta sam ih vodio u provod... Znamo se dobro, zna da interpretiram njegove pjesme često, došli smo sinoć tamo, javili smo se. Ja sam se pozdravio sa njim i onda je on rekao: "Znaš, brate, pjevao si moju pjesmu, u nekoj tvojoj emisiji. Ne može, ne pjevam ja tvoje pjesme, j..ote. Bio ti je Vesić gost..." A mene i Boru Čorbu ne može da vidi očima zbog naših stavova. Digao mi je pritisak na 300. Iskulirao sam. Poslije sam vidio o čemu se radi. Cijela priča je da on mene isprovocira i iznervira. Bajaga mora da promijeni dilera jer ga je uspavao.

Iz Bajaginog tima su poručili da nemaju komentar na Lukasove izjave.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.