x

Ja ne mogu bez njega: Milojko diskvalifikovan, zbog zdravlja napustio luksuznu vilu, a Milijana mu se objesila oko vrata, a onda ju je dočekao novi šok!

U zemunskoj vili uslijedio je šok za Milijanu i Milojka kada im je produkcija saopštila da će neko od takmičara biti diskvalifikovan. U jednom momentu je objelodanjeno da će izbačen biti novajlija Milojko Božić o čijoj vezi sa 53 godine mlađom Milijanom Bogdanović se naširoko piše i priča.

Razlog diskvalifikacije koji je saopštila voditeljka Slađana Petrušić je bio veoma opasan - da se ne desi najgori scenario i da Božić ne strada zbog zdravstvenih problema. Da ne daj Bože - ne premine!

"Milojko nije sposoban za dalje takmičenje zbog zdravstvenih problema, a ova kuća ne može dopustiti da se desi ono najgore", kazala je Slađa.

Milijana mu je pritrčala u zagrljaj, poljubila ga i prošaptala mu riječi na uho.


"Ja ne mogu bez njega", rekla je ona i briznula u plač, dok su je zbog toga pojedini učesnici osudili, a među njima i Mladen Vuletić, jedan od najvećih kritičara ove nesvakidašnje veze u vili "Parova": "Nije plakala kada se hvatala sa Požgajem po cijeli dan po kući!", prisjetio se Mladen Milijaninih "grijehova".


Međutim, na kraju se ispostavilo da je sve zapravo igra produkcije.

Voditeljka je ubrzo poslala Milijanu u tajnu sobu gdje ju je čekalo iznenađenje. Tamo je preživjela novi mini nervni slom kada je vidjela da joj se dragi vratio.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.