Jala Brat i Buba Corelli - Banja Luka

08.08.2020 21:00

Jägermeister LIVE stage nakon potvrđenih nastupa izvođača Krankšvester i Vojko V. s ponosom predstavlja nastupe Jala Brat i Buba Corelli na devetom izdanju Fresh Wave Festivala!

Jägermeister LIVE stage će, na banjalučkoj tvrđavi Kastel, od 6. do 8. avgusta ove godine ugostiti najtraženije regionalne izvođače, a među njima je bez sumnje producentsko-reperski duo Jala Brat i Buba Corelli, koji važe za apsolutne vladare autotune-reggaetone zvuka koji se odavno odmetnuo u mainstream zvuk Balkana. Karijere su im obilježili hitovi, uspješne saradnje i veliki nastupi o čemu svjedoče rekordni pregledi, lajkovi, šerovi i gotovo nestvaran broj fanova u regionu koji prate ove izvođače u stopu!

Nakon solo izdanja udruženim snagama Jala i Buba osvojili su regionalnu scenu, a kroz saradnju sa drugim izvođačima kao što su Coby ili Senidah pokazali su svoje producentske vještine učinivši i ta izdanja vanserijskim i izuzetno uspješnim, što dovoljno govori o talentu kojeg ovaj dvojac dijeli sa najboljima i svojom vjernom publikom.

Putem on line ticket servisa kupikartu.ba i gigstix.com u prodaji su promotivne, trodnevne, festivalske ulaznice po cijeni od 65KM/34E i VIP ulaznice po cijeni od 120KM/64E.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.