x

tajac u zadruzi

Janjuš progovorio o tužbi koju je dobio od Ene za starateljstvo nad kćerkom: Raskinuo sa Majom, ona briznula u plač!

Marko Janjušević Janjuš progovorio je o tužbi koju je dobio od Ene za starateljstvo nad Krunom.

- Janjuše, vidim da si smoren, vidim da ti je teško, eto, kaži šta ti je na duši? Jesi li se svađao sa Majom? - upitala je Matora.

- Ne bih volio da pričam o tim stvarima, ali nekoliko ljudi na. Ovaj, dobio sam tužbu od Ene i to me je poremetio totalno. Dobio sam tužbu, potpisao sam, potpisao sam da sam primio, a šta će biti dalje, ne znam. U vezi par stvari, nisam ni pročitao dobro, znam šta je - rekao je Janjuš.


- Ima par stvari nekih, da, starateljstvo, to me je najviše pogodilo - dodao je Janjušević.

- Jeste li vi riješili starateljstvo? Ili je ovo odluka na to, oduzimanje? Ako nisu riješili, to može da bude formalno, a ako je riješeno, to je druga stvar - rekao je Đedović.


- Sve je bilo riješeno, traži korekciju toga, ja ne mogu da podnesem, kada je korekcija, to ne možeš da viđaš kada hoćeš. Te stvari koje su se izdešavale, čim je poslala ovdje, nije sačekala da izađem, mogu misliti koliko je sati, ja to ne mogu da podnesem iskreno da će se izvršiti ta korekcija, mislim da hoće. Nisam više ovde prisutan, neću ni biti! Najgore mi to pada, iskreno. Nije kriva ništa, ja sam kriv, dosta loših stvari se izdešavalo, ne mogu to podnijeti, to me muči, ne interesuje me više ništa. ne znam! Ja sam svjestan toga! Ne mogu se oporaviti od toga, ja sam vezan za Krunu mnogo, s..bao sam se i to je to - objasnio je Marko.


- Ne mora da znači da je to trajno, vjerovatno joj radi pritisak javnosti, pritisak svega, to nije neka budala u pitanju, kako si ti pričao, relativno normalna žena, da će te stvari i popustiti, ali sada je stanje tako! Misliš da je kraj svijeta, ali kada neko vrijeme prođe - ubacio se Đedović.

- One neće otići sa drugim muškarcem, nego će udariti tamo gdje nas najviše boli - rekao je Kristijan.


- Ona to radi da bi zaštitila svoje dijete! - ubacila se Ermina.

- Maja mora da shvati neke stvari ako može, mi jednostavno... Maja i ja moramo da se raziđemo, jednostavno koliko god mi imali takav odnos, ona mora to da prihvati, koliko god da misli da je teško, to je jednostavno tako. Ja ne mogu da se odlučim za bilo koga, nego zbog kćerke - izjavio je Janjuš.


- Nema šta da shvati, siječeš stvari zbog djeteta! Šta ima da shvati, raskinuli ste, ona se j..ala sa Mensurom, ovdje ste raskinuli, j..ala se na tvoje oči! Treba da joj daš štiklu bre! - poručio je Golubović.

- A ti sad pričaš tako, a maloprije si sa mnom pričao drugu priču! Prije nepunih 10 minuta si pričao drugačiju priču - ubacila se Maja u suzama.

- Nisam joj uvijao u foliju, ja sam joj maloprije objasnio, ona meni objašnjava na kom mi je ona mjestu - uzvratio je Janjušević.

.

..

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.