x

Je.aću i tebe i majku i sina: Tomović uživo u emisiju prokleo malog Željka! Petnaesti dan od očeve smrti igrao i pjevao u kafani?

Miljana Kulić u sinoćnoj emisiji "Narod pita" nije lijepo govorila o bivšem cimeru iz "Zadruge 2" Vladimiru Tomoviću, pa se on odmah uključio u program uživo gdje je prešao sve granice, pominjući čak i Miljaninog sina, u svojim kletvama i psovkama.

- Ja samo da pitam Miljanu gdje će joj duša? Miljana, čemu ovo? Neka ti sin živi kao što istinu pričaš! Ti si mi mrtvog oca u usta uzimala! Je*aću i tebe i majku! Obe ću da vas je*em! I tebe i majku i sina! Sve lažeš! Je*ao sam ti majku još u Petrovcu! Marija je bježala od mene! Sve sam vas je*ao! Ološu jedan! - govorio je Vladimir.


- Ti si minus nula od čovjeka! Vidiš ti koliko si jadan i bijedan! Ti nikada nećeš imati sina jer si isfrustrirani homić i ne uzimaj mi u usta dijete od godinu dana! Ološu jedan! Crna Gora, Bar, raspitajte se ko je Vladimir Tomović! Ne pominji mi dijete da ti ne bih je*ala mamicu u pi*ku! Za dijete svoje ujedam! Ne može tako za moje dijete da priča. Ja sam mom djetetu i otac i majka. Sve što sam rekla za njega je istina. Mogu da se kunem da je petnaesti dan od očeve smrti igrao u kafani i pjevao! On odlično zna koliko sam ja bila uz njega kada mu je otac bio bolestan! Treba sramota da ga bude! - odgovorila mu je Miljana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.