x

Jelena je lavica, treba duša da se oporavi: Marija Šerifović progovorila o Karleuši nakon svih teških situacija koje su zadesile pjevačicu!

Majka pjevačice Jelene Karleuše, Divna Karleuša, preminula je 3. marta u Beogradu u svojoj porodičnoj kući nakon teške bolesti sa kojom se borila posljednje tri godine. To je najteže palo njenoj kćerki jedinici, koja je odmah ošišala svoju kosu na kratko.

Jelenina koleginica, pjevačica Marija Šerifović, dala je Karleuši veliku podršku nakon svih turbulentnih dešavanja koja su je zatekla u proteklih nekoliko mjeseci, a koja se skoro svakodnevno komentarišu u javnosti.

- Ja se nisam oglašavala javno kada su nju pogodile sve te situacije. Mislim da su to za svakog živog čovjeka psihološko-duševni udarci, ali Jelena je lavica. Treba malo vremena da se duša oporavi, iako rane nikad ne zarastu, ali da se barem flasteri lijepo zalijepe, jer ima supruga i dvoje divne djece. I sigurno sam da će ona ubrzo stati na noge - rekla je Marija.


U nastavku razgovora Marija Šerifović dotakla se i kralja narodne muzike Šabana Šaulića, koji je tragično izgubio život u Njemačkoj kada mladić pod dejstvom alkohola i bez vozačke dozvole pod velikom brzinom udario u automobil u kom je bio Šaulić.


- Sve što sam uspjela da naučim on je to negdje prepoznao, volio je način na koji pjevam, volio je da ponekad radimo zajedno! Ja imam veliku tremu, ali nikada nisam imala takvu kao kada je on mene pozvao da ja njemu budem gost na koncertu. To mi je bilo 'vau'. Mislila sam si: "Šta ću mu ja, to mi je bila prelijepa uspomena" - objasnila je Šerifovićeva.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.