x

Jelena Krunić otkrila najveću tajnu iz Zadruge: Dalila će poludjeti!

Diskvalifikovana učesnica rijalitija "Zadruga" Jelena Krunić kaje se što je fizički nasrnula na svoju konkurentkinju Taru Simov, te je zbog naizgled bezazlene situacije morala da napusti dalje takmičenje. Ipak, za mjesec dana, koliko je provela u rijalitiju, Jelena je stigla da osmotri situaciju i šta rade svi zadrugari, a ekskluzivno za Rijaliti otkrila je najveću zadrugarsku tajnu, a glavni akteri su Dalila i Dejan Dragojević i Vladimir Tomović.

Ljubavi u rijalitiju su uvijek na meti ogovaranja i dovodi se u pitanje čiji odnos je iskren. Koje su fejk veze trenutno u Bijeloj kući i šta možeš da nam otkriješ, a da nismo vidjeli?

- To će se mijenjati, a imam jednu sočnu priču, koja će tek da pukne kao bomba. Sprema se oluja u "Zadruzi" jer je Dalila još od jednog davnog rijalitija zaljubljena u Vladimira Tomovića. Među njima i u "Zadruzi" sijevaju varnice, čak i za stolom pred svima, ona ga uvijek proziva, a zasad vjerovatno samo ja to znam. Dalila u kući često traži pjesmu "Božurovi", koja je Vladimirova omiljena pjesma. Kad Dejan to bude shvatio, a Vladimir krenuo u akciju, biće belaja. Vidjećete, možda taj brak pukne. Ako je Dejan provali, ubiće ih.


Da li ti je žao što si ponovo diskvalifikovana zbog fizičkog napada?

- Jeste greška biti agresivan i kajem se što je do toga došlo, ali prosto je objašnjenje - Tara Simov je jedna loša i užasna osoba koja je uspjela da me isprovocira. Dvadeset puta sam je opominjala da ućuti, ali nije htjela... Navikla je na batine, i u rijalitiju i van njega, da ih dobija i od muškaraca i od žena. Ja sam nju znala i odranije i zapravo sam znala da je niko i ništa, jedna podla osoba puna zavisti. Tara je pokušaj jeftine kopije Maje Nikolić. Neće daleko dogurati jer je glupava. Do zla boga je iritantna, a ja sam samo htjela da je spustim na krevet, a ne da je udarim.


Opet nisi umjela da kanališeš agresiju i kao neko ko je veoma rječit da Taru Simov poraziš verbalno?

- Agresija je, nažalost, u meni prisutna, i to je moja karakterna crta, kao i kratak fitilj. Verbalna komunikacija ne vrijedi sa osobama koje su nisko inteligentne ili nimalo, kao što je ta osoba koju ne želim ni da pominjem više.

Uprkos izbacivanju, rekla si mi da si ponosna na svoje učešće u rijalitiju.

- Ja nisam fejk osoba i kod mene ništa nije fejk, a mama je znala šta od mene može da očekuje i da ću ja da istjerujem pravdu i gdje je nema. U igri dvostrukih, možda prije trostrukih ili četvorostrukih aršina, gdje se nečiji siloviti udarac previdi, a nečiji mnogo manji oštro kazni, ja sam izvukla deblji kraj. Poslije izbacivanja mama me je pitala samo: "Zašto tvoj udarac više vredi nego Tarin nad Šopićkom?". U prvih sedam dana sam shvatila šta će da se dešava i kako će situacija da se odvija. Nisam uzalud član Mense, a i dupli sam Ovan, koji i 43. put udara glavom u zid, ali ne odustaje od sebe.


Da li ti je žao što si izašla jer si imala vezu sa Filipom Reljićem? Da li taj odnos ima perspektivu?

- Jeste, i to zbog Filipa mi je krivo što sam izašla, jer smo se mogli držati zajedno i imati lijepu i zanimljivu priču. Odnos sa Filipom mi je bio oaza mira u kući u kojoj mi je postavka zadrugara unosila nemir. Kako sve uradim na prvu, i lijepo i ružno, što Filipu nije svojstveno, tako sam se odrekla te priče zbog jedne glupače. Bude mi krivo kad na to pomislim. Mada, vidjećemo kako će Filip dalje da se ponaša i možda mi dobijemo i drugu šansu.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.