x

šok obrt

JK i Duško se tajno pomirili: Evo ko je kriv što su dali šansu braku, ona ga dočekala iz Dubaija ovim riječima!

Početkom jula odjeknula je kao bomba objava Jelene Karleuše da se razvodi od Duška Tošića poslije 14 godina.

Međutim, kako prenosi Star, pjevačica i fudbaler su ipak riješili da svom braku pruže još jednu šansu, a za sve je kriva Duškova rođena sestra Katarina. Ona je sve vrijeme bila u kontaktu sa Jelenom i često su vodile duge razgovore o svemu. Tošićeva sestra je jako bliska i sa bratom i sa snajkom, pa je shvatila da su oboje prenaglili sa odlukom o razvodu, zbog čega je namjestila situacijų da Duško i Jelena opet porazgovaraju o svemu.


"Katarina je sačekala Duška da se vrati iz Dubaija gdje je bio na odmoru. Razgovarali su dugo i ona mu je rekla da treba da priča sa Jelenom i da zbog djece probaju da riješe nesuglasice koje imaju. Tako je i bilo, Duško se najavio Jeci da će doći u vilu na Dedinju da se vidi sa djecom i rekao joj je da bi bilo lijepo da i ona bude kući kako bi svi zajedno ručali kao porodica. To je obradovalo posebno Atinu i Niku, a kako je dan odmicao, Duško i Jelena su počeli da pričaju o problemima koje su imali u braku. Još to ništa nije konačno, ali su se dogovorili da pauziraju sa predavanjem papira za razvod i da vide kako će funkcionisati u bliskoj budućnosti", priča izvor blizak porodici Tošić.


"Duško je sada u Beogradu i sve više vremena provodi u vili na Dedinju koju su kupili prije tri godine od Piksija. Za sada je sve u najboljem redu, njihove kćerke su najsrećnije što su opet svi na okupu zajedno, a i Tošićeva sestra je zadovoljna jer je zaslužna za njihovo ponovno zbližavanje. Dule se maltene vratio u kuću i sada spava tamo". završava izvor.

Osim toga, Karleuša se pojavila srećna i zadovoljna na rođendanu Milice Pavlović i na pitanje novinara kako se osjeća kao slobodna žena ona je sa osmijehom na licu rekla: "Nisam slobodna, ja nisam razvedena žena."

.

.

.

.

.

.

Izvor: Star

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.