x

šok tvrdnje

Još jedna glumica optužila Lečića! Ugurao me u stan i rekao: Nemoj da vrištiš, niko te neće čuti! Znaš li ko sam ja?

Merima Isaković, čuvena glumica, koja je danas uspješan psiholog, prvi put poslije 43 godine otvorila je dušu i optužila Branislava Lečića za sil.vanje.

Ona je u intervjuu za "Nedeljnik" istakla da je imala samo 18 godine kada ju je navodno Branislav Lečić sil.vao. Lečić je u tom trenutku imao 22 godine.

"Bilo mi je 18 godina. Ugurao me je u stan: "Ne pokušavaj da vrištiš, niko te neće čuti", oborio me je na pod. "Osjećala sam kako me lomi, boli svaka koščica. Samo ne ovako. Molim te, Bože!", ispričala je Isaković.


"Osjećam taj zadah, miris truleži. Zastrašujući pogled. Prazan i crn. Oči bez duše. "Znaš li ti ko sam ja? Treba da ti je čast da te želim". Stravičan bol, uvija se kao neka zmija. Svlači mi haljinu, pokušava da mi razmakne noge. Kao da me kliještima lomi... Ako uspije, umrijeću noćas... Mili Bože, ne ovako, samo ne ovako. Sve što se dalje dešava, je kao igra smrti. Strah koji vrišti u meni, dok se on sladi mojom nemoći. Osjećam potrebu da danas kažem istinu i molim narod da ovo pažljivo pročita", rekla je glumica.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Nedeljnik

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.