x

pati

Jovana Ljubisavljević briznula u plač zbog Karića! Prekinula emisiju, tražila maramicu: Ovo pitanje ju je potpuno slomilo!

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić pre nekoliko meseci raskinuli su emotivnu vezu, koju su započeli pred kamerama rijalitija "Zadruga".

Naime, tokom gostovanja u jednoj emisiji, voditelj je postavio Jovani pitanje: "Je l' voliš Stefana?", na šta je Jovana sa knedlom u grlu jedva izustila "ne", a potom uplakano spustila glavu.


- Hoćeš li maramicu? Donesite Jovani maramicu - poručio je brže-bolje voditelj, na šta je Ljubisavljevićeva samo nemo klimnula glavom potvrđujući da joj je potreban ubrus ne bi li popravila šminku koju su razmrljale suze.


- Ljudi ne razumiju da to nije bila moja želja, moja volja, moj cilj. Problem je što ja konstantno proživljavam ove iste stvari. to moram da naučim da promijenim - dodala je voditeljka, ali ju je ubrzo ponovo zateklo pitanje na koje nije imala spreman odgovor.


- Da li bi popila kafu sa njim? - pitao je voditelj Jovanu.

- Hm, pa ne znam šta bih ti rekla - poručila je skrhano Ljubisavljevićeva nakon duge pauze i dubokog uzdaha.

..

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


zdravo prijatelju, moje ime je naomi samuel, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo vas da pročitate moje istinito životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ove informacije pomoći nekome tko čita ovaj članak, da u roku od dva dana obnovi razoreni brak i obnovi izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s ethanom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , upitala sam ga s Obećala sam sve što sam imala, ali on je odbio. Objasnila sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu uzvratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, nisam imala Izbor nego da ga isprobam, poslala sam e-mail kanalu spellcaster i on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je ljubavnu čaroliju u zrak i iznenađujuće, drugi dan je bilo oko 3:00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena da sam odgovorila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da želi da mu se vratim jer me toliko voli. Bila sam tako sretna i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam je potrebna bilo kakva pomoć možete ga kontaktirati sa ovom e-mail adresom:[email protected] ili ga kontaktirati na WhatsApp / Viber sa ovim brojem: (+66 81 302 8552) ... :) .. :) .. :) .. :) .. :). . :)