x

Kad sin Dragane Mirković slavi punoljetstvo: Sve pršti od luksuza u zamku! Marku 18. čestitali Roki i Terminator, a Van Dam mu poslao kovčeg pun zlatnih poluga! (VIDEO)

Pjevačica Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić organizovali su punoljetstvo sinu Marku u svom domu, srednjevjekovnom dvorcu Ebenfurt, nadomak Beča.

Čitav događaj folk carica i ugledni austrijski biznismen planirali su mjesecima jer im je želja bila da porodici, prijateljima, članovima diplomatskog kora, gostima iz vrha političkog, kulturnog i drugih sfera javnog života prijestonice Austrije, ali prije svega slavljeniku Marku, njegovoj sestri Manueli i njihovim prijateljima prirede događaj za pamćenje.


Oni koji nisu mogli da prisustvuju velelepnom slavlju, poslali su video čestitke, što je veoma ganulo i obradovalo Mirkovićevu, pa je čestitke glumaca, sportista, i prijatelja postavila na Instagram. Njenom sinu sve najbolje su poželjeli, između ostalih, Silvester Stalone, Arnold Švarceneger, a Žan Klod Van Dam je čak spremio poklon za slavljenika...

"Hvala puno dragi prijatelji na čestitkama za Markovo punoljetstvo. Kao majku ste me iznenadili, obradovali i raznježili. Hvala vam od srca", napisala je Mirkovićeva uz video.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.